Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking

Stonage

Verpakking Creatief gecombineerde alcoholische dranken met 'oplossend pakket' concept, Melting Stone biedt een unieke waarde in tegenstelling tot traditionele alcoholverpakkingen. In plaats van de normale procedure voor het openen van de verpakking, is Melting Stone ontworpen om zichzelf op te lossen wanneer het in contact komt met een oppervlak met hoge temperaturen. Wanneer de alcoholverpakking met heet water wordt overgoten, lost de 'marmeren' patroonverpakking zichzelf op terwijl de klant klaar is om van de drank te genieten met zijn eigen op maat gemaakte product. Het is een nieuwe manier om van alcoholische dranken te genieten en de traditionele waarde te waarderen.

Kookboek

12 Months

Kookboek Het salontafel Hongaarse kookboek 12 maanden, van debuterende auteur Eva Bezzegh, werd in november 2017 gelanceerd door Artbeet Publishing. Het is een unieke, pittoreske artistieke titel die maandelijks seizoenssalades presenteert met de smaken van verschillende keukens van over de hele wereld. De hoofdstukken volgen de veranderingen van seizoenen op ons bord en in de natuur gedurende een heel jaar in 360pp met seizoensgebonden recepten en bijbehorend voedsel, lokale landschappen en levensportretten. Behalve dat het een niet-dergelijke thematische verzameling recepten is, belooft het een blijvende artistieke boekervaring.

Koffieverpakking

The Mood

Koffieverpakking Het ontwerp toont vijf verschillende handgetekende, vintage geĆÆnspireerde en enigszins realistische apengezichten, elk met een andere koffie uit een andere regio. Op hun hoofd een stijlvolle, klassieke hoed. Hun milde uitdrukking roept nieuwsgierigheid op. Deze keurige apen impliceren kwaliteit, hun ironische verfijning spreekt koffiedrinkers aan die geĆÆnteresseerd zijn in complexe smaakkenmerken. Hun uitdrukkingen vertegenwoordigen op speelse wijze een stemming, maar verwijzen ook naar het smaakprofiel van de koffie, mild, sterk, zuur of zacht. Het ontwerp is eenvoudig, maar toch subtiel slim, een koffie voor elke stemming.

Cognacglas

30s

Cognacglas Het werk was bedoeld om cognac te drinken. Het wordt uit de vrije hand geblazen in een glazen studio. Dit maakt elk glasstuk individueel. Glas is gemakkelijk vast te pakken en ziet er vanuit alle hoeken interessant uit. De vorm van het glas reflecteert licht vanuit verschillende hoeken, wat zorgt voor extra genot bij het drinken. Door de afgeplatte vorm van de beker kunt u het glas op een van de zijkanten laten rusten zoals u wilt. De naam en het idee van het werk vieren de veroudering van de kunstenaar. Het ontwerp weerspiegelt de nuances van veroudering en roept de traditie op van verouderende cognac die in kwaliteit verbetert.

Huidverzorgingspakket

Bionyalux

Huidverzorgingspakket Het concept van het herstellen van de huid in nieuwe huidverzorgingsproducten valt samen met de nullast van bagasse-recycling, milieubescherming en ecologisch concept. Uit de productkenmerken van de 60-dagen food-grade beperkte houdbaarheid van het 30-dagen huidverbeteringsproces, worden 30 en 60 geselecteerd als het visuele herkenningssymbool van het product, en de drie gebruiksfasen, 1,2, 3 zijn geĆÆntegreerd in de visie.

Rijstpakket

Songhua River

Rijstpakket Songhua River Rice, is een high-end rijstproduct onder SOURCEAGE Food Group. Terwijl het traditionele Chinese festival - het Lentefestival nadert, ontwerpen ze door middel van een prachtig verpakt rijstproduct als cadeau aan klanten van de Lentefestivalgeschenken, dus het algehele ontwerp moet de feestelijke sfeer van het Lentefestival weerspiegelen, waarbij de traditionele Chinese culturele elementen worden benadrukt. en veelbelovende goede betekenis.