Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kapselontwerp En -Concept

Hairchitecture

Kapselontwerp En -Concept HAIRCHITECTURE is het resultaat van een associatie tussen een kapper - Gijo en een groep architecten - FAHR 021.3. Gemotiveerd door de Culturele Hoofdstad van Europa in Guimaraes 2012, stellen ze een idee voor om twee creatieve methodologieën, Architectuur & Kapsel, samen te voegen. Met het brutalistische architectuurthema is het resultaat een verbazingwekkend nieuw kapsel dat een transfiguratiehaar aanduidt in absolute gemeenschap met architecturale structuren. De gepresenteerde resultaten zijn gedurfd en experimenteel van aard met een sterke hedendaagse interpretatie. Teamwork en vaardigheid waren cruciaal om een ogenschijnlijk gewoon haar te maken.

Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Elk jaar produceert Nissan een kalender met als thema de slogan 'Excitement als geen ander'. De versie van 2013 is gevuld met eye-opening en unieke ideeën en afbeeldingen als resultaat van samenwerking met een dansschilderkunstenaar "SAORI KANDA". Alle afbeeldingen in de kalender zijn het werk van SAORI KANDA, de dansschilderkunstenaar. Haar inspiratie van Nissan-voertuigen belichaamde ze in haar schilderijen die rechtstreeks waren getekend op een horizontaal gordijn dat in de studio was geplaatst.

Brochure

NISSAN CIMA

Brochure ・ Nissan integreerde al zijn ultramoderne technologieën en wijsheid, interieurmaterialen van uitstekende kwaliteit en de kunst van Japans vakmanschap ("MONOZUKURI" in het Japans) om een luxe sedan van ongeëvenaarde kwaliteit te creëren - de nieuwe CIMA, het enige vlaggenschip van Nissan.・ Deze brochure is niet alleen ontworpen om de producteigenschappen van CIMA te laten zien, maar ook om het publiek het vertrouwen en de trots van Nissan over zijn vakmanschap duidelijk te maken.

Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom

ZEUS

Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom Pakketontwerpen voor kauwgom. Het concept van deze ontwerpen is "gevoeligheid stimuleren". Het doelwit van producten zijn mannen van in de twintig, en die innovatieve ontwerpen helpen hen om producten instinctief in winkels op te halen. Hoofdbeelden drukken een spectaculair wereldbeeld uit van natuurlijke fenomenen die met elke smaak associëren. THUNDER SPARK voor een pittige en opwindende smaak, SNOW STORM voor een vrieskou en een sterk verkoelende smaak, en RAIN SHOWER voor een smaak die vochtig, sappig en waterig aanvoelt.

Fotochrome Luifelstructuur

Or2

Fotochrome Luifelstructuur Or2 is een enkelvoudige dakconstructie die reageert op zonlicht. De veelhoekige segmenten van het oppervlak reageren op ultraviolet licht en brengen de positie en intensiteit van zonnestralen in kaart. In de schaduw zijn de segmenten van Or2 doorschijnend wit. Wanneer ze echter door zonlicht worden geraakt, worden ze gekleurd, waardoor de ruimte eronder wordt overspoeld met verschillende tinten licht. Overdag wordt Or2 een zonwering die passief de ruimte eronder regelt. 'S Nachts verandert Or2 in een enorme kroonluchter die licht verspreidt dat overdag is opgevangen door geïntegreerde fotovoltaïsche cellen.

Mousserende Wijnetiket En Verpakking

Il Mosnel QdE 2012

Mousserende Wijnetiket En Verpakking Net zoals het Iseomeer op de oevers van Franciacorta spat, zo bevochtigt de mousserende wijn de zijkanten van een glas. Het concept is een grafische heruitwerking van de vorm van het meer en drukt alle kracht uit van een reservefles die in een kristalglas wordt gegoten. Een elegant en levendig label, uitgebalanceerd in graphics en kleuren, is een gewaagde oplossing met transparant polypropyleen en volledig hete folie-gouddruk om nieuwe sensaties te geven. Het uitschenken van de wijn is onderstreept op de doos, waar de graphics zich om het pakket wikkelen: eenvoudig en indrukwekkend samengesteld door twee "slive et tiroir" -elementen.