Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fles Decor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Fles Decor De goudglanzende "Litouwse wodka Gold. Black Edition 'heeft zijn exclusieve look geërfd van Litouwse volkskunst. Rhombus en herringbones, gecombineerd met kleine vierkantjes, zijn veel voorkomende patronen in de Litouwse volkskunst. Hoewel verwijzing naar deze nationale motieven modernere vormen kreeg, werden mysterieuze reflecties uit het verleden omgevormd tot moderne kunst. Overheersende gouden en zwarte kleuren benadrukken het uitzonderlijke wodkafiltratieproces door kolen en gouden filters. Dit is wat Litouwse wodka Gold maakt. Black Edition ”zo delicaat en kristalhelder.

Naam van het project : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Naam van de ontwerper : Asta Kauspedaite, Naam van de cliënt : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Fles Decor

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.