Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kaneelbroodje Met Honing

Heaven Drop

Kaneelbroodje Met Honing Heaven Drop is een kaneelbroodje gevuld met pure honing dat gebruikt wordt bij thee. Het idee was om twee etenswaren die afzonderlijk worden gebruikt te combineren en een heel nieuw product te maken. De ontwerpers lieten zich inspireren door de structuur van het kaneelbroodje, ze gebruikten de rolvorm als houder voor honing en om de kaneelbroodjes in te pakken gebruikten ze bijenwas om kaneelbroodjes te isoleren en in te pakken. Het heeft Egyptische figuren afgebeeld op het oppervlak en dat komt omdat Egyptenaren de eerste mensen waren die het belang van kaneel inzagen en honing als schat gebruikten! Dit product zou een symbool van de hemel in je theekopjes kunnen zijn.

Eten

Drink Beauty

Eten Drink Beauty is als een prachtig juweel dat je kunt drinken! We hebben een combinatie gemaakt van twee objecten die apart bij thee werden gebruikt: Rotssnoepjes en schijfjes citroen. Dit ontwerp is volledig eetbaar. Door citroenschijfjes toe te voegen aan de structuur van rotssuikergoed, wordt de smaak ongelooflijk beter en neemt de voedingswaarde toe door de vitamines van citroen. De ontwerpers vervingen simpelweg de stokjes waaraan rock candy-kristallen werden vastgehouden door een schijfje gedroogde citroen. Drink Beauty is een compleet voorbeeld van de moderne wereld die schoonheid en efficiëntie samenbrengt.

Drank

Firefly

Drank Dit ontwerp is een nieuwe cocktail met Chia, het belangrijkste idee was om een cocktail te ontwerpen die verschillende smaakfasen kent. Dit ontwerp komt ook met verschillende kleuren die te zien waren onder blacklight waardoor het geschikt is voor feesten en clubs. Chia kan elke smaak en kleur absorberen en reserveren, dus wanneer men een cocktail maakt met Firefly kan men stap voor stap verschillende smaken ervaren. De voedingswaarde van dit product is hoger in vergelijking met andere cocktails en dat komt allemaal door de hoge voedingswaarde en het lage aantal calorieën van Chia . Dit ontwerp is een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van drankjes en cocktails.

Capsule

Wildcook

Capsule Wild Cook-capsule, is een capsule met een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten en is ontworpen om voedsel te roken en verschillende smaken en geuren te creëren. De meeste mensen geloven dat de enige manier om voedsel gerookt te maken, is door verschillende soorten hout te verbranden, maar de waarheid is dat je je voedsel met veel materialen kunt laten roken en een geheel nieuwe smaak en geur kunt creëren. De ontwerpers realiseerden zich de smaakverschillen over de hele wereld en daarom is dit ontwerp volledig flexibel als het gaat om de bruikbaarheid in verschillende regio's. Deze capsules zijn er in gemengde en losse ingrediënten.

Krultang

Nano Airy

Krultang De nano luchtige krultang maakt gebruik van een innovatieve negatieve ionentechnologie. Houdt lange tijd gladde textuur, zacht glanzende krul. De krulpijp heeft een nano-keramische coating ondergaan, voelt zeer glad aan. Het krult het haar teder en snel met de warme lucht van de negatieve ionen. In vergelijking met krultangen zonder lucht kun je finishen in een zachtere haarkwaliteit. De basiskleur van het product is zacht, warm en puur mat wit, en de accentkleur is roze goud.

Stijltang

Nano Airy

Stijltang De Nano luchtige stijltang combineert nano-keramische coatingmaterialen met innovatieve negatieve ijzertechnologie, die het haar zacht en glad snel in steil model brengt. Dankzij de magneetsensor aan de bovenzijde van de dop en body, schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de dop wordt gesloten, wat veilig is om mee te nemen. De compacte body met het USB-oplaadbare draadloze ontwerp is gemakkelijk op te bergen in de handtas en te dragen, zodat vrouwen altijd en overal een elegant kapsel kunnen behouden. Het wit-roze kleurenschema geeft het toestel een vrouwelijk karakter.