Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctioneel Draagbaar Apparaat

Along with

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat Het project biedt een draagbare woonervaring voor de buitenmensen, die voornamelijk is verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en de modules die kunnen worden vervangen.Het hoofdgedeelte omvat functies voor opladen, tandenborstel en scheren. inspiratie voor het product kwam van mensen die graag reizen en hun bagage rommelig of zoekgeraakt hebben, dus het draagbare, veelzijdige pakket werd het product is positionering. Nu veel mensen graag reizen, worden draagbare producten de keuze. Dit product voldoet aan de vraag van de markt.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.

Luxe Meubilair

Pet Home Collection

Luxe Meubilair Pet Home Collection is een meubel voor huisdieren, ontwikkeld na een aandachtige observatie van het gedrag van viervoeters in de huiselijke omgeving. Het concept van design is ergonomie en schoonheid, waarbij welzijn de balans betekent die het dier vindt in zijn eigen ruimte in de thuisomgeving, en design is bedoeld als een cultuur van leven in het gezelschap van huisdieren. Een zorgvuldige selectie van materialen benadrukt de vormen en kenmerken van elk meubel. Deze objecten, die autonomie van schoonheid en functie bezitten, voldoen aan de huisdierinstincten en de esthetische behoeften van de huiselijke omgeving.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Hondendraagtas bespaart energie en helpt de eigenaar van het huisdier om snel af te leveren. Voor het ontwerpconcept Pawspal hondendraagtas geĂŻnspireerd op de Space Shuttle waarmee ze hun lieve huisdieren overal mee naartoe kunnen nemen. En als ze nog een huisdier hebben, kunnen ze er nog een bovenop plaatsen en aan de onderkant aan de wielen grenzen om de dragers te trekken. Daarnaast heeft Pawspal een interne ventilator ontworpen om comfortabel te zijn voor huisdieren en eenvoudig op te laden met USB C.

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat

Xtreme Lip-Shaper® System

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat Xtreme Lip-Shaper®-systeem is 's werelds eerste klinisch bewezen veilige cosmetische lipvergrotingsapparaat voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van een 3500 jaar oude Chinese 'cupping'-methode - met andere woorden zuigkracht - in combinatie met geavanceerde lip-shaper-technologie om de lippen onmiddellijk te contouren en te vergroten. Het ontwerp creëert een adembenemende eenlobbige onderlip, net als Angelina Jolie. Gebruikers kunnen de boven- of onderlip afzonderlijk verbeteren. Het ontwerp is ook gebouwd om de bogen van de Cupido-boog op te heffen, lipkuilen op te vullen om de hoeken van de verouderende mond op te tillen. Geschikt voor beide geslachten.

Suikerklontjes

Two spoons of sugar

Suikerklontjes Thee drinken of koffie drinken is niet alleen om een dorst te lessen. Het is een ceremonie van toegeven en delen. Suiker toevoegen aan uw koffie of thee kan net zo eenvoudig zijn als u zich de Romeinse cijfers herinnert! Of je nu een enkele lepel suiker nodig hebt of een twee of drie, je hoeft alleen maar een van de drie cijfers gemaakt van suiker te kiezen en deze in je warme / koude drank te doen. Een enkele actie en uw doel is opgelost. Geen lepel, geen meting, zo simpel wordt het.