Design tijdschrift
Design tijdschrift
Capsule

Wildcook

Capsule Wild Cook-capsule, is een capsule met een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediƫnten en is ontworpen om voedsel te roken en verschillende smaken en geuren te creƫren. De meeste mensen geloven dat de enige manier om voedsel gerookt te maken, is door verschillende soorten hout te verbranden, maar de waarheid is dat je je voedsel met veel materialen kunt laten roken en een geheel nieuwe smaak en geur kunt creƫren. De ontwerpers realiseerden zich de smaakverschillen over de hele wereld en daarom is dit ontwerp volledig flexibel als het gaat om de bruikbaarheid in verschillende regio's. Deze capsules zijn er in gemengde en losse ingrediƫnten.

Krultang

Nano Airy

Krultang De nano luchtige krultang maakt gebruik van een innovatieve negatieve ionentechnologie. Houdt lange tijd gladde textuur, zacht glanzende krul. De krulpijp heeft een nano-keramische coating ondergaan, voelt zeer glad aan. Het krult het haar teder en snel met de warme lucht van de negatieve ionen. In vergelijking met krultangen zonder lucht kun je finishen in een zachtere haarkwaliteit. De basiskleur van het product is zacht, warm en puur mat wit, en de accentkleur is roze goud.

Stijltang

Nano Airy

Stijltang De Nano luchtige stijltang combineert nano-keramische coatingmaterialen met innovatieve negatieve ijzertechnologie, die het haar zacht en glad snel in steil model brengt. Dankzij de magneetsensor aan de bovenzijde van de dop en body, schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de dop wordt gesloten, wat veilig is om mee te nemen. De compacte body met het USB-oplaadbare draadloze ontwerp is gemakkelijk op te bergen in de handtas en te dragen, zodat vrouwen altijd en overal een elegant kapsel kunnen behouden. Het wit-roze kleurenschema geeft het toestel een vrouwelijk karakter.

Lunchbox

The Portable

Lunchbox De horeca bloeit en afhaalmaaltijden zijn een noodzaak geworden voor moderne mensen. Tegelijkertijd is er ook veel afval gegenereerd. Veel van de maaltijddozen waarin voedsel wordt bewaard, kunnen worden gerecycled, maar de plastic zakken die worden gebruikt om de maaltijddozen in te pakken, zijn inderdaad niet-recyclebaar. Om het gebruik van plastic zakken te verminderen, worden de functies van de maaltijdbox en plastic gecombineerd om nieuwe lunchboxen te ontwerpen. De balenbox verandert het deel van zichzelf in een handvat dat gemakkelijk te dragen is en waarin meerdere maaltijdboxen kunnen worden geĆÆntegreerd, waardoor het gebruik van plastic zakken voor het verpakken van maaltijdboxen aanzienlijk wordt verminderd.

Scheerapparaat

Alpha Series

Scheerapparaat De Alpha-serie is een compact, semi-professioneel scheerapparaat dat de basistaken voor gezichtsverzorging aankan. Ook een product dat hygiƫnische oplossingen biedt met een innovatieve aanpak gecombineerd met mooie esthetiek. Eenvoud, minimalisme en functionaliteit gecombineerd met gemakkelijke gebruikersinteractie vormen de basis van het project. Een prettige gebruikerservaring is de sleutel. Tips kunnen gemakkelijk van het scheerapparaat worden gehaald en in het opbergvak worden bewaard. Het dock is ontworpen om het scheerapparaat op te laden en de tips schoon te maken, ondersteund met UV-licht in het opbergvak.

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat

Along with

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat Het project biedt een draagbare woonervaring voor de buitenmensen, die voornamelijk is verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en de modules die kunnen worden vervangen.Het hoofdgedeelte omvat functies voor opladen, tandenborstel en scheren. inspiratie voor het product kwam van mensen die graag reizen en hun bagage rommelig of zoekgeraakt hebben, dus het draagbare, veelzijdige pakket werd het product is positionering. Nu veel mensen graag reizen, worden draagbare producten de keuze. Dit product voldoet aan de vraag van de markt.