Design tijdschrift
Design tijdschrift
Scheerapparaat

Alpha Series

Scheerapparaat De Alpha-serie is een compact, semi-professioneel scheerapparaat dat de basistaken voor gezichtsverzorging aankan. Ook een product dat hygiënische oplossingen biedt met een innovatieve aanpak gecombineerd met mooie esthetiek. Eenvoud, minimalisme en functionaliteit gecombineerd met gemakkelijke gebruikersinteractie vormen de basis van het project. Een prettige gebruikerservaring is de sleutel. Tips kunnen gemakkelijk van het scheerapparaat worden gehaald en in het opbergvak worden bewaard. Het dock is ontworpen om het scheerapparaat op te laden en de tips schoon te maken, ondersteund met UV-licht in het opbergvak.

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat

Along with

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat Het project biedt een draagbare woonervaring voor de buitenmensen, die voornamelijk is verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en de modules die kunnen worden vervangen.Het hoofdgedeelte omvat functies voor opladen, tandenborstel en scheren. inspiratie voor het product kwam van mensen die graag reizen en hun bagage rommelig of zoekgeraakt hebben, dus het draagbare, veelzijdige pakket werd het product is positionering. Nu veel mensen graag reizen, worden draagbare producten de keuze. Dit product voldoet aan de vraag van de markt.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat

Xtreme Lip-Shaper® System

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat Xtreme Lip-Shaper®-systeem is 's werelds eerste klinisch bewezen veilige cosmetische lipvergrotingsapparaat voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van een 3500 jaar oude Chinese 'cupping'-methode - met andere woorden zuigkracht - in combinatie met geavanceerde lip-shaper-technologie om de lippen onmiddellijk te contouren en te vergroten. Het ontwerp creëert een adembenemende eenlobbige onderlip, net als Angelina Jolie. Gebruikers kunnen de boven- of onderlip afzonderlijk verbeteren. Het ontwerp is ook gebouwd om de bogen van de Cupido-boog op te heffen, lipkuilen op te vullen om de hoeken van de verouderende mond op te tillen. Geschikt voor beide geslachten.

Suikerklontjes

Two spoons of sugar

Suikerklontjes Thee drinken of koffie drinken is niet alleen om een dorst te lessen. Het is een ceremonie van toegeven en delen. Suiker toevoegen aan uw koffie of thee kan net zo eenvoudig zijn als u zich de Romeinse cijfers herinnert! Of je nu een enkele lepel suiker nodig hebt of een twee of drie, je hoeft alleen maar een van de drie cijfers gemaakt van suiker te kiezen en deze in je warme / koude drank te doen. Een enkele actie en uw doel is opgelost. Geen lepel, geen meting, zo simpel wordt het.

Hondentoilet

PoLoo

Hondentoilet De PoLoo is een automatisch toilet om honden in alle rust te helpen poepen, ook als het buiten slecht weer is. In de zomer van 2008 bedacht tijdens een zeilvakantie met de 3 familiehonden Eliana Reggiori, een gediplomeerd zeiler, de PoLoo. Met haar vriend Adnan Al Maleh ontwierp iets dat niet alleen de kwaliteit van leven van de honden zal helpen, maar ook om die eigenaren te verbeteren die ouder of gehandicapt zijn en niet in staat zijn om in de winter het huis uit te komen. Het is automatisch, vermijdt stank en is gemakkelijk te gebruiken, mee te nemen, schoon te maken en ideaal voor mensen die in flats wonen, voor eigenaren van campers en boten, hotels en resorts.