Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verplaatsbaar Paviljoen

Three cubes in the forest

Verplaatsbaar Paviljoen Drie kubussen zijn het apparaat met de verschillende eigenschappen en functies (speeltoestellen voor kinderen, openbare meubels, kunstvoorwerpen, meditatieruimtes, priƫlen, kleine rustruimtes, wachtkamers, stoelen met daken), en kunnen mensen frisse ruimtelijke ervaringen brengen. Drie kubussen kunnen door de grootte en de vorm gemakkelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Qua afmeting, de installatie (de hellingshoek), zitvlakken, ramen etc. is elke kubus karakteristiek vormgegeven. Drie kubussen verwijzen naar traditionele Japanse minimumruimtes zoals theeceremonieruimtes, met variabiliteit en mobiliteit.

Multifunctioneel Complex

Crab Houses

Multifunctioneel Complex Op de uitgestrekte vlakte van de Silezische Laaglanden staat Ć©Ć©n magische berg alleen, bedekt met mist van mysterie, die hoog boven het pittoreske stadje Sobotka uittorent. Daar, te midden van natuurlijke landschappen en een legendarische locatie, staat het Crab Houses-complex: een onderzoekscentrum gepland. Als onderdeel van het revitaliseringsproject van de stad moet het creativiteit en innovativiteit ontketenen. De plaats brengt wetenschappers, kunstenaars en de lokale gemeenschap samen. De vorm van de paviljoens is geĆÆnspireerd op krabben die de kabbelende zee van gras binnenkomen. Ze worden 's nachts verlicht en lijken op vuurvliegjes die boven de stad zweven.

Tafel

la SINFONIA de los ARBOLES

Tafel De tafel la SINFONIA de los ARBOLES is een zoektocht naar poƫzie in design... Een bos gezien vanaf de grond is als kolommen die vervagen in de lucht. We kunnen ze niet van bovenaf zien; het bos lijkt in vogelvlucht op een glad tapijt. Verticaliteit wordt horizontaliteit en blijft toch verenigd in zijn dualiteit. Evenzo doet de tafel la SINFONIA de los ARBOLES denken aan de takken van de bomen die een stabiele basis vormen voor een subtiel aanrechtblad dat de zwaartekracht uitdaagt. Slechts hier en daar flikkeren de zonnestralen door de takken van de bomen.

Apotheek

Izhiman Premier

Apotheek Het nieuwe Izhiman Premier-winkelontwerp is geƫvolueerd rond het creƫren van een trendy en moderne ervaring. De ontwerper gebruikte een andere mix van materialen en details om elke hoek van de getoonde items te bedienen. Elk displaygebied werd afzonderlijk behandeld door de materiaaleigenschappen en de tentoongestelde goederen te bestuderen. Een combinatie van materialen creƫren tussen Calcutta-marmer, walnoothout, eikenhout en glas of acryl. Als gevolg hiervan was de ervaring gebaseerd op elke functie en klantvoorkeuren met een modern en elegant ontwerp dat compatibel was met de weergegeven items.

Kunstwaardering

The Kala Foundation

Kunstwaardering Er is al lang een wereldwijde markt voor Indiase schilderijen, maar in de VS is de belangstelling voor Indiase kunst achtergebleven. Om mensen bewust te maken van verschillende stijlen van Indiase volksschilderijen, is The Kala Foundation opgericht als een nieuw platform om de schilderijen te laten zien en ze toegankelijker te maken voor een internationale markt. De stichting bestaat uit een website, mobiele app, expositie met redactionele boeken en producten die helpen de kloof te overbruggen en deze schilderijen te verbinden met een groter publiek.

Verlichting

Mondrian

Verlichting De hanglamp Mondriaan bereikt emoties door middel van kleuren, volumes en vormen. De naam leidt tot zijn inspiratie, de schilder Mondriaan. Het is een hanglamp met een rechthoekige vorm in een horizontale as opgebouwd uit meerdere lagen gekleurd acrylaat. De lamp heeft vier verschillende aanzichten die profiteren van de interactie en harmonie die wordt gecreƫerd door de zes kleuren die voor deze compositie zijn gebruikt, waarbij de vorm wordt onderbroken door een witte lijn en een gele laag. Mondriaan straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en creƫert een diffuse, niet-invasieve verlichting, aangepast met een dimbare draadloze afstandsbediening.