Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beïnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creëren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.

Tafel

Codependent

Tafel Codependent versmelt psychologie en design, met een specifieke focus op de fysieke manifestatie van een psychologische aandoening, codependency. Deze twee met elkaar verweven tabellen moeten op elkaar vertrouwen om te functioneren. De twee vormen zijn niet in staat om op zichzelf te staan, maar vormen samen één functionele vorm. De finaletafel is een krachtig voorbeeld waarvan het geheel groter is dan de som der delen.

Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiërarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creëren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.

Bestek

Ingrede Set

Bestek De Ingrede bestekset is ontworpen om de behoefte aan perfectie in het dagelijks leven tot uitdrukking te brengen. Set van vork, lepel en mes die in elkaar passen met behulp van magneten. Het bestek staat verticaal en zorgt voor harmonie op de tafel. Met wiskundige vormen kon één vloeiende vorm worden geconstrueerd die uit drie verschillende stukken bestaat. Deze aanpak creëert nieuwe mogelijkheden die kunnen worden toegepast op veel verschillende producten, zoals serviesgoed en andere gebruiksvoorwerpen.

Muziekaanbevelingsservice

Musiac

Muziekaanbevelingsservice Musiac is een muzikale aanbevelingsmachine en gebruikt proactieve deelname om precieze opties voor zijn gebruikers te vinden. Het heeft tot doel alternatieve interfaces voor te stellen om de autocratie van het algoritme uit te dagen. Informatiefiltering is een onvermijdelijke zoekbenadering geworden. Het creëert echter echokamereffecten en beperkt gebruikers in hun comfortzone door strikt hun voorkeuren te volgen. Gebruikers worden passief en twijfelen niet meer aan de opties die de machine biedt. Tijd besteden aan het bekijken van opties kan de biokosten enorm verhogen, maar het is de inspanning die een zinvolle ervaring creëert.