Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden

Poseidon

Sieraden De sieraden die ik ontwerp, drukken mijn gevoelens uit. Het vertegenwoordigt mij als kunstenaar, ontwerper en ook als persoon. De aanleiding om Poseidon te creƫren was in de donkerste uren van mijn leven toen ik me bang en kwetsbaar voelde en bescherming nodig had. Ik heb deze collectie voornamelijk ontworpen om te gebruiken in zelfverdediging. Hoewel dat idee tijdens dit project is vervaagd, bestaat het nog steeds. Poseidon (de god van de zee en "Earth-Shaker" van aardbevingen in de Griekse mythologie) is mijn eerste officiƫle collectie en is gericht op sterke vrouwen, bedoeld om de drager het gevoel van macht en vertrouwen te geven.

Etiketten

Stumbras Vodka

Etiketten Deze klassieke wodkacollectie van Stumbras doet de oude Litouwse wodka-tradities herleven. Design maakt een oud traditioneel product dichtbij en relevant voor de hedendaagse consument. De groene glazen fles, datums die belangrijk zijn voor het maken van Litouwse wodka, legendes gebaseerd op echte feiten en aangename, opvallende details - de gekrulde uitgesneden vorm doet denken aan oude foto's, de schuine balk aan de onderkant die de klassieke symmetrische compositie aanvult, en de lettertypen en kleuren die de identiteit van elk submerk uitstralen - dit alles maakt de traditionele wodkacollectie onconventioneel en interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar ā€œHappy Townā€

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen Ć©Ć©n vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Kalender

NTT COMWARE ā€œSeason Displayā€

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliƫf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeƫn. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.

Sieraden

odyssey

Sieraden Het basisidee van odyssee per monomeer omvat het bedekken van volumineuze, geometrische vormen met een huid met een patroon. Hieruit ontstaat een samenspel van helderheid en vervorming, transparantie en verhulling. Alle geometrische vormen en patronen kunnen naar believen worden gecombineerd, gevarieerd en aangevuld met toevoegingen. Dit fascinerende, eenvoudige idee maakt het mogelijk om een bijna onuitputtelijke reeks ontwerpen te creƫren, die perfect in overeenstemming zijn met de mogelijkheden die worden geboden door snelle prototyping (3D-printen), aangezien elke klant een volledig individueel en uniek item kan laten produceren (bezoek: www.monomer. eu-shop).

Stoffer En Blik

Ropo

Stoffer En Blik Ropo is een zelfbalancerend concept voor stoffer en blik, dat nooit op de grond valt. Dankzij het kleine gewicht van de watertank in het onderste compartiment van de stoffer houdt Ropo zichzelf natuurlijk in balans. Na het stof gemakkelijk te hebben weggeveegd met behulp van de rechte lip van de stoffer, kunnen gebruikers de bezem en de stoffer in elkaar klikken en als een enkele eenheid opbergen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze ooit vallen. De moderne organische vorm is bedoeld om eenvoud te brengen in de binnenruimtes en de rocking weeble wobble-functie is bedoeld om de gebruikers te vermaken tijdens het schoonmaken van de vloer.