Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformationele Fietsenstalling

Smartstreets-Cyclepark™

Transformationele Fietsenstalling Het Smartstreets-Cyclepark is een veelzijdige, gestroomlijnde fietsenstalling voor twee fietsen die binnen enkele minuten past om een snelle verbetering van de fietsparkeervoorzieningen in stedelijke gebieden mogelijk te maken zonder het straatbeeld rommelig te maken. De uitrusting helpt fietsdiefstal te verminderen en kan zelfs in de smalste straten worden geïnstalleerd, waardoor nieuwe waarde wordt vrijgemaakt uit bestaande infrastructuur. De apparatuur is gemaakt van roestvrij staal en kan in een RAL-kleur worden aangepast en kan worden gebrandmerkt voor lokale autoriteiten of sponsors. Het kan ook worden gebruikt om fietsroutes te identificeren. Het kan opnieuw worden geconfigureerd om in elke maat of stijl van kolom te passen.

Magnesiumverpakking

Kailani

Magnesiumverpakking De werken van Arome Agency aan de grafische identiteit en artistieke lijn voor Kailani-verpakkingen zijn gebaseerd op een minimaal en strak ontwerp. Dit minimalisme is in lijn met het product dat maar één ingrediënt heeft, magnesium. De gekozen typografie is sterk en getypt. Het kenmerkt zowel de sterkte van het mineraal magnesium als de sterkte van het product, dat de vitaliteit en energie van de consument herstelt.

Fles Wijn

Gabriel Meffre

Fles Wijn Aroma creëert de grafische identiteit voor de verzamelkom Gabriel Meffre die 80 jaar viert. We werkten aan een karakteristiek ontwerp uit de jaren 30 van de tijd, grafisch gesymboliseerd door een vrouw met een glas wijn. De gebruikte kleurplaten worden geaccentueerd door embossing en foliedruk om de verzamelaarskant van de collectie te accentueren.

Voedselverpakking

Chips BCBG

Voedselverpakking De uitdaging voor de realisatie van chipverpakkingen van het merk BCBG bestond uit het uitvoeren van een reeks verpakkingen in overeenstemming met het universum van het merk. De verpakkingen moesten zowel minimalistisch als modern zijn, met een ambachtelijk vleugje chips en die aangename en sympatische kant die de met de pen getekende karakters brengt. Het aperitief is een gezellig moment dat op de verpakking moet voelen.

Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.