Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Cube

Salontafel Het ontwerp is geïnspireerd op de geometrische sculpturen van Golden Ratio en Mangiarotti. Het formulier is interactief en biedt de gebruiker verschillende combinaties. Het ontwerp bestaat uit vier salontafels van verschillende afmetingen en een poef opgesteld rond de kubusvorm, die een verlichtingselement is. De elementen van het ontwerp zijn multifunctioneel om aan de wensen van de gebruiker te voldoen. Het product is gemaakt van Corian-materiaal en multiplex.

Kunstinstallatie

Pretty Little Things

Kunstinstallatie Pretty Little Things verkent de wereld van medisch onderzoek en de ingewikkelde beelden die onder de microscoop worden gezien, en interpreteert deze opnieuw in moderne abstracte patronen door de explosies van een levendig fluor-kleurenpalet. Meer dan 250 meter lang, met meer dan 40 individuele kunstwerken is het een grootschalige installatie die de schoonheid van onderzoek aan het publiek laat zien.

Installatie

The Reflection Room

Installatie Geïnspireerd door de kleur rood, die geluk symboliseert in de Chinese cultuur, is The Reflection Room een ruimtelijke ervaring die volledig is gecreëerd uit rode spiegels om een oneindige ruimte te creëren. Binnenin speelt typografie de rol van het verbinden van het publiek met elk van de belangrijkste waarden van het Chinese Nieuwjaar en zet het mensen aan om na te denken over het afgelopen jaar en het komende jaar.

Evenementactivering

Home

Evenementactivering Home omarmt de nostalgie van iemands persoonlijke woning en is een combinatie van oud en nieuw. Vintage schilderijen uit 1960 bedekken de achterwand, kleine persoonlijke aandenkens zijn verspreid over de display. Samen zijn deze dingen met elkaar verweven in een massa touw die samen één verhaal vormen, waar in afwachting van waar de toeschouwer staat, het een boodschap onthult.

Kunstinstallatie

The Future Sees You

Kunstinstallatie The Future Sees You presenteert de schoonheid van het optimisme dat wordt omarmd door de jonge creatieve volwassene - de toekomstige denkers, innovators, ontwerpers en kunstenaars van jouw wereld. Een dynamisch visueel verhaal, geprojecteerd door 30 vensters op 5 niveaus, de ogen flitsen door een levendig kleurenspectrum en lijken soms de menigte te volgen terwijl ze met vertrouwen de nacht in kijken. Door deze ogen zien ze de toekomst, de denker, vernieuwer, ontwerper en kunstenaar: de creatievelingen van morgen die de wereld zullen veranderen.

Commercieel Interieurontwerp

KitKat

Commercieel Interieurontwerp Vertegenwoordig het concept en het algehele merk op een innovatieve manier door het ontwerp van de winkel, specifiek voor de Canadese markt en de Yorkdale-klanten. Gebruikmakend van de ervaring van een eerdere pop-up en internationale locaties om te innoveren en de hele ervaring te heroverwegen. Creëer een ultrafunctionele winkel die goed zou werken voor een zeer drukke, ingewikkelde ruimte.