Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekhandel, Winkelcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boekhandel, Winkelcentrum Jato Design kreeg de taak om een traditionele boekwinkel om te vormen tot een dynamische, multifunctionele ruimte - om niet alleen een winkelcentrum te worden, maar ook een cultureel centrum voor door boeken geïnspireerde evenementen en meer. Het middelpunt is de 'helden'-ruimte waar bezoekers naar een lichtere, met hout uitgeruste omgeving gaan, verbeterd met dramatische ontwerpen. Lantaarnachtige cocons hangen aan het plafond, terwijl trappen dienen als gemeenschappelijke ruimtes die bezoekers aanmoedigen om te blijven hangen en te lezen terwijl ze op de trap zitten.

Poster

CELLS

Poster Op 19 juli 2017 bouwde PIY een klein gebouw in Melbourne, Australië. Het is een klein kasteel dat is samengesteld uit 761 componenten en ze noemden het "Cellen". De knooppunten zijn ontworpen als de met de hand gedraaide schroefdraadpen en rechte pen, die wordt samengevat als "Oost-pen". West Mortise & quot ;. U vindt hun producten, waaronder variabele planken, studie- en schoenenrekken, enz., Die allemaal worden opgebroken en weer in elkaar worden gezet tot een organisme. En dan zul je hun verlangen voelen om vrij te groeien.

Hotelinterieurontwerp

Stories Container

Hotelinterieurontwerp De container vervoert ladingen naar plaatsen. Het hotel biedt rustplaatsen voor reizigers. Een tijdelijke rustplaats is wat ze gemeen hebben. Gebruik daarom "de container" als het concept van hotel. Het hotel is niet alleen een rustplaats, maar ook een ruimte met persoonlijkheid. Elke kamer heeft zijn eigen expressie en persoonlijkheid. Creëer daarom acht verschillende suites als volgt: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey en Ballerina. Stable House is niet alleen een rustplaats, maar ook een bevoorradingsstation voor uw geest.

Kantoorinterieurontwerp

Yuli Design Studio

Kantoorinterieurontwerp Er zijn altijd te veel rommelige uithangborden in verticale, horizontale en laterale richtingen in straten die het echte architectonische aanzien blokkeren. Dit spoort ertoe aan na te denken over hoe de uithangborden opnieuw kunnen worden gedefinieerd om de effecten van dergelijke decoratieve buitenartikelen te verbeteren en te upgraden. Het punt van het interieurontwerp is om de vorige lay-out te ontleden. Er wordt natuurlijke verlichting geïntroduceerd. Een loft wordt gebouwd door verhoogde ruimte. Waar de trappen waren, is veranderd. Het veranderen van de plaats waar de trappen waren, verkort de tijd van verticale bewegingen. Dit creëert een nieuwe mogelijkheid buiten de oude grenzen.

Kapsalon

Taipei Eros

Kapsalon De kapsalons zijn gebaseerd op de geometrie van zwarte, witte en grijze kleuren. De gebaren van het knippen van haar worden vertaald in de massa van de sculpturale entiteiten. Het driehoekige motief vormt de functionele kubussen en vlakken van plafond tot vloer door middel van stapelen, snijden en naaien. De lichtbalken ingebed in de scheidingslijnen dragen bij aan talrijke verlichtingsbanden, die dienen als aanvullende verlichting en tegelijkertijd de toestand van het verlaagde plafond oplossen. Ze strekken zich uit en meanderen mee met de weerspiegeling van de grote spiegel, vrij pendelend tussen de vlakken en de driedimensionaliteit.

Privétuin

Ryad

Privétuin De uitdaging bestond erin een oud landhuis te moderniseren en er een rijk van rust en stilte van te maken, waarbij zowel op architectonisch als op landschapsgebied uitgebreid werd gewerkt. De gevel werd vernieuwd, er werd civiel werk verricht aan de bestrating en het zwembad en de keermuren werden gebouwd, waardoor nieuwe smeedijzerwerken werden gecreëerd voor de bogen, muren en hekken. Tuinieren, irrigatie en het reservoir, maar ook verlichting, meubels en accessoires kwamen uitgebreid aan bod.