Design tijdschrift
Design tijdschrift
Medische Schoonheidskliniek

Chun Shi

Medische Schoonheidskliniek Het ontwerpconcept achter dit project is "een kliniek in tegenstelling tot een kliniek" en werd geĆÆnspireerd door enkele kleine maar prachtige kunstgalerijen, en de ontwerpers hopen dat deze medische kliniek een galerietemperament heeft. Op deze manier kunnen de gasten de elegante schoonheid en een ontspannen sfeer voelen, niet een stressvolle klinische omgeving. Ze voegden een luifel toe bij de ingang en een overloopzwembad. Het zwembad is visueel verbonden met het meer en weerspiegelt de architectuur en het daglicht en trekt gasten aan.

Hanger

Taq Kasra

Hanger Taq Kasra, wat kasra-boog betekent, is het aandenken aan het Sasani-koninkrijk dat nu in Irak is. Deze hanger, geĆÆnspireerd door de geometrie van Taq kasra en de grootsheid van vroegere soevereiniteiten, in hun structuur en subjectivisme, is in deze architectonische methode gebruikt om dit ethos te maken. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp dat er een stuk van heeft gemaakt met een duidelijk zicht, zodat het vanuit het zijaanzicht eruitziet als een tunnel en subjectivisme brengt en vanuit het vooraanzicht een gewelfde ruimte heeft gemaakt.

Salontafel

Planck

Salontafel De tafel is gemaakt van verschillende stukken multiplex die onder druk aan elkaar zijn gelijmd. De oppervlakken zijn geschuurd en voorzien van een matte en zeer sterke lak. Er zijn 2 niveaus - aangezien de binnenkant van de tafel hol is - wat erg praktisch is voor het plaatsen van tijdschriften of plaids. Onder de tafel zijn kogelwielen ingebouwd. De opening tussen vloer en tafel is dus erg klein, maar tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen. De manier waarop het triplex wordt gebruikt (verticaal) maakt het erg sterk.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge Het ontwerp van de lounge is geĆÆnspireerd op het Russische constructivisme, de Tatlin-toren en de Russische cultuur. De unievormige torens worden gebruikt als blikvangers in de lounge, dit om als een bepaald soort zonering verschillende ruimtes in de lounge te creĆ«ren. Door de ronde koepels is de lounge een comfortabele ruimte met verschillende zones voor een totale capaciteit van 460 zitplaatsen. Het gebied is naar voren te zien met verschillende soorten zitplaatsen om te dineren; werken; comfort en ontspanning. De ronde lichtkoepels die in het golvende gevormde plafond zijn geplaatst, hebben een dynamische verlichting die overdag verandert.

Woonhuis

SV Villa

Woonhuis Het uitgangspunt van SV Villa is om te wonen in een stad met de privileges van het platteland en een modern design. De site, met een onvergelijkbaar uitzicht op de stad Barcelona, de berg Montjuic en de Middellandse Zee op de achtergrond, zorgt voor ongebruikelijke lichtomstandigheden. Het huis richt zich op lokale materialen en traditionele productiemethoden met behoud van een zeer hoog niveau van esthetiek. Het is een huis met gevoeligheid en respect voor zijn site

Verpakte Cocktails

Boho Ras

Verpakte Cocktails Boho Ras verkoopt verpakte cocktails gemaakt met de beste lokale Indiase sterke drank. Het product heeft een Boheemse sfeer, die de onconventionele artistieke levensstijl weergeeft en de visuals van het product zijn de abstracte weergave van de buzz die de consument krijgt na het drinken van de cocktail. Het is er perfect in geslaagd om het middelpunt te bereiken waar Global en Local samenkomen, waar ze samensmelten om een Glocal-sfeer voor het product te vormen. Boho Ras verkoopt pure sterke drank in flessen van 200 ml en verpakte cocktails in flessen van 200 ml en 750 ml.