Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

SV Villa

Woonhuis Het uitgangspunt van SV Villa is om te wonen in een stad met de privileges van het platteland en een modern design. De site, met een onvergelijkbaar uitzicht op de stad Barcelona, de berg Montjuic en de Middellandse Zee op de achtergrond, zorgt voor ongebruikelijke lichtomstandigheden. Het huis richt zich op lokale materialen en traditionele productiemethoden met behoud van een zeer hoog niveau van esthetiek. Het is een huis met gevoeligheid en respect voor zijn site

Verpakte Cocktails

Boho Ras

Verpakte Cocktails Boho Ras verkoopt verpakte cocktails gemaakt met de beste lokale Indiase sterke drank. Het product heeft een Boheemse sfeer, die de onconventionele artistieke levensstijl weergeeft en de visuals van het product zijn de abstracte weergave van de buzz die de consument krijgt na het drinken van de cocktail. Het is er perfect in geslaagd om het middelpunt te bereiken waar Global en Local samenkomen, waar ze samensmelten om een Glocal-sfeer voor het product te vormen. Boho Ras verkoopt pure sterke drank in flessen van 200 ml en verpakte cocktails in flessen van 200 ml en 750 ml.

Robot Voor Huisdierenverzorging

Puro

Robot Voor Huisdierenverzorging Het doel van de ontwerper was het oplossen van problemen bij het grootbrengen van honden in een eenpersoonshuishoudens. Angststoornissen en fysiologische problemen van honden worden veroorzaakt door langdurige afwezigheid van verzorgers. Door hun kleine leefruimte deelden verzorgers de leefomgeving met gezelschapsdieren, waardoor sanitaire problemen ontstonden. Geïnspireerd door de pijnpunten bedacht de ontwerper een zorgrobot die 1. speelt en interactie heeft met gezelschapsdieren door lekkernijen te gooien, 2. stof en kruimels opruimt na binnenactiviteiten, en 3. geuren en haren opneemt wanneer gezelschapsdieren nemen rust uit.

Chaise Lounge Concept

Dhyan

Chaise Lounge Concept Het Dyhan lounge concept combineert modern design met traditionele oosterse ideeën en principes van innerlijke rust door verbinding te maken met de natuur. Door gebruik te maken van de Lingam als vorminspiratie en de Bodhiboom en Japanse tuinen als basis voor de modules van het concept, transformeert Dhyan (Sanskriet: mediteren) de oosterse filosofieën in verschillende configuraties, waardoor de gebruiker zijn / haar pad naar zen / ontspanning kan kiezen. De water-vijver-modus omringt de gebruiker met een waterval en vijver, terwijl de tuin-modus de gebruiker omringt met groen. De standaardmodus bevat opslagruimtes onder een platform dat als plank fungeert.

Wooneenheden

The Square

Wooneenheden Het ontwerpidee was om architecturale relaties te bestuderen tussen verschillende vormen die samen worden samengesteld om als bewegende eenheden te creëren. Het project bestaat uit 6 eenheden, elk zijn 2 zeecontainers die over elkaar zijn bevestigd en een L-vorm massa vormen. Deze L-vormige eenheden worden in overlappende posities gefixeerd en creëren vides en solide om het gevoel van beweging te geven en om voldoende daglicht en een goede ventilatie te bieden milieu. Het belangrijkste ontwerpdoel was om een klein huis te creëren voor degenen die de nacht doorbrengen op straat zonder huis of onderdak.

Podcast

News app

Podcast News is een interviewtoepassing voor audio-informatie. Het is geïnspireerd op het platte ontwerp van de iOS-appel met illustraties om de informatieblokken te illustreren. Visueel heeft de achtergrond een elektrisch blauwe kleur als missie om de blokken te laten opvallen. Er zijn maar weinig grafische elementen, het doel, om de applicatie gebruiksvriendelijk te maken zonder de gebruiker af te leiden of te verliezen.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.