Design tijdschrift
Design tijdschrift
3D-Animatie

Alignment to Air

3D-Animatie Wat de animatie van de creatieve brief betreft, begon Jin met het alfabet A. En als het op de conceptstap aankwam, probeerde hij een krachtigere stemming te zien die reflecteerde op zijn filosofie, die behoorlijk actief is maar tegelijkertijd organiseert. Onderweg kwam hij met de tegenstrijdige woorden die op de een of andere manier volledig voor zijn idee stonden, zoals align to air, wat de titel is van dit project. Met dat in gedachten presenteert de animatie nauwkeurigere en fijnere momenten bij het eerste woord. Aan de andere kant resulteert dit in een nogal flexibele en losse sfeer om de laatste letter te manifesteren.

Webdesign En Ux

Si Me Quiero

Webdesign En Ux De Sí, Me Quiero-website is een ruimte die helpt om jezelf te zijn. Om het project uit te voeren, moesten interviews worden afgenomen en moest de sociale en culturele context met betrekking tot vrouwen worden verkend; haar projectie in de samenleving en met zichzelf. Er werd geconcludeerd dat het web een begeleiding zou zijn en zou worden uitgevoerd met een aanpak om van jezelf te houden. In het ontwerp wordt eenvoud weerspiegeld met neutrale tinten met rode contrasten om de aandacht te vestigen op bepaalde acties, kleuren van het merk van het boek dat door de klant is uitgegeven. De inspiratie kwam van constructivistische kunst.

Wijnetiketontwerp

314 pi

Wijnetiketontwerp Experimenteren met wijnproeven is een nooit eindigend proces dat leidt tot nieuwe wegen en uiteenlopende aroma's. De oneindige reeks pi, het irrationele getal met de eindeloze decimalen zonder de laatste te kennen, vormde de inspiratie voor de naam van deze wijnen zonder sulfieten. Het ontwerp is bedoeld om de kenmerken van de 3,14-wijnseries in de schijnwerpers te zetten in plaats van ze te verbergen tussen afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door een minimalistische en eenvoudige benadering te volgen, toont het label alleen de echte kenmerken van deze natuurlijke wijnen zoals ze kunnen worden waargenomen in het notitieboek van de oenoloog.

Energetische Activering Van Loopbruggen

Solar Skywalks

Energetische Activering Van Loopbruggen Wereldwijd metropolen - zoals Peking - hebben een groot aantal loopbruggen die drukke verkeersaders doorkruisen. Ze zijn vaak onaantrekkelijk, wat de algehele stedelijke indruk negatief beïnvloedt. Het idee van ontwerpers om de loopbruggen te bekleden met esthetische, energieopwekkende PV-modules en ze om te vormen tot aantrekkelijke stadsplekken is niet alleen duurzaam, maar creëert ook een sculpturale diversiteit die een blikvanger wordt in het stadsbeeld. E-car- of E-bike-laadstations onder de loopbruggen gebruiken de zonne-energie direct ter plaatse.

Boek

ZhuZi Art

Boek Een serie boekuitgaven voor de verzamelde werken van traditionele Chinese kalligrafie en schilderkunst wordt uitgegeven door Nanjing Zhuzi Art Museum. Met zijn lange geschiedenis en elegante techniek, worden de traditionele Chinese schilderijen en kalligrafie gekoesterd vanwege hun zeer artistieke en praktische aantrekkingskracht. Bij het ontwerpen van de collectie zijn abstracte vormen, kleuren en lijnen gebruikt om een consistente sensualiteit te creëren en de lege ruimte in de schets te benadrukken. Het moeiteloze valt samen met kunstenaars in traditionele schilder- en kalligrafiestijlen.

Opvouwbare Kruk

Tatamu

Opvouwbare Kruk In 2050 zal tweederde van de wereldbevolking in steden wonen. De belangrijkste ambitie achter Tatamu is om flexibel meubilair te leveren voor mensen met beperkte ruimte, ook voor mensen die vaak verhuizen. Het doel is om een intuïtief meubel te creëren dat robuustheid combineert met een ultradunne vorm. Er is slechts één draaiende beweging nodig om de kruk in te klappen. Terwijl alle scharnieren gemaakt zijn van duurzame stof waardoor het licht van gewicht is, zorgen de houten zijkanten voor stabiliteit. Zodra er druk op wordt uitgeoefend, wordt de ontlasting alleen maar sterker naarmate de stukken in elkaar grijpen, dankzij het unieke mechanisme en de geometrie.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.