Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamers Showroom

Agape

Badkamers Showroom Om ons te onderscheiden van gewone tentoonstellingsruimte, definiƫren we deze ruimte als een achtergrond die de schoonheid van handelswaar kan accentueren. Met deze definitie willen we een tijdsfase creƫren waarin de waar spontaan kan schijnen. We maken ook een tijdas om te laten zien dat elk product dat in deze ruimte werd getoond, uit een andere tijd is gemaakt.

Ui-Ontwerp

Moulin Rouge

Ui-Ontwerp Dit project is bedoeld voor mensen die hun eigen mobiele telefoon willen versieren met het Moulin Rouge-thema, hoewel ze de Moulin Rouge in Parijs nooit hebben bezocht. Het belangrijkste doel is om een verbeterde digitale ervaring te bieden en alle ontwerpfactoren zijn om de sfeer van Moulin Rouge te visualiseren. Consumenten kunnen de ontwerpvoorinstellingen en pictogrammen op hun favorieten aanpassen met een simpele tik op het scherm.

Internationale School

Gearing

Internationale School De conceptuele cirkelvorm van de International School of Debrecen symboliseert bescherming, eenheid en gemeenschap. De verschillende functies verschijnen als verbonden tandwielen, paviljoens aan een koord die op een boog is gerangschikt. Door de fragmentatie van de ruimte ontstaat er een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes tussen de klaslokalen. De nieuwe ruimte-ervaring en de constante aanwezigheid van de natuur helpen studenten creatief te denken en hun ideeƫn te manifesteren. De paden die naar de educatieve tuinen en het bos leiden, maken het cirkelconcept compleet en creƫren een spannende overgang tussen de gebouwde en natuurlijke omgeving.

PrivƩwoning

House L019

PrivƩwoning In het hele huis is gebruik gemaakt van een eenvoudig maar uitgekiend materiaal- en kleurconcept. Witte muren, houten eiken vloeren en lokale kalksteen voor badkamers en schoorstenen. De nauwkeurig vervaardigde details zorgen voor een sfeer van gevoelige luxe. Precies samengestelde doorkijkjes bepalen de vrij zwevende L-vormige leefruimte.

Lantaarninstallatie

Linear Flora

Lantaarninstallatie Linear Flora is geĆÆnspireerd op het nummer "drie" van de bougainville, de bloem van Pingtung County. Afgezien van de drie bougainvillea-bloemblaadjes die van onderaf op het kunstwerk te zien waren, konden variaties en de veelvouden van drie in verschillende aspecten worden gezien. Om het 30-jarig jubileum van het Taiwan Lantern Festival te vieren, werd lichtontwerpkunstenaar Ray Teng Pai uitgenodigd door de afdeling Culturele Zaken van Pingtung County om een onconventionele lantaarn te maken, de unieke combinatie van vorm en technologie, die een boodschap overbrengt om het erfgoed van het festival te transformeren. en het verbinden met de toekomst.

Omgevingslicht

25 Nano

Omgevingslicht 25 Nano is een artistiek lichtinstrument dat kortstondig en permanent, geboorte en dood vertegenwoordigt. In samenwerking met Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, wiens visie het bouwen van een systematische glasrecyclingskringloop voor een duurzame toekomst is, koos 25 Nano de relatief kwetsbare bubbel als een medium in tegenstelling tot massief glas om het idee te belichamen. In het instrument glinstert het licht door de levenscycli van de bubbel, waarbij regenboogachtige kleuren en schaduwen op de omgeving worden geprojecteerd, waardoor een dromerige sfeer rondom de gebruiker ontstaat.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.