Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stijltang

Nano Airy

Stijltang De Nano luchtige stijltang combineert nano-keramische coatingmaterialen met innovatieve negatieve ijzertechnologie, die het haar zacht en glad snel in steil model brengt. Dankzij de magneetsensor aan de bovenzijde van de dop en body, schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de dop wordt gesloten, wat veilig is om mee te nemen. De compacte body met het USB-oplaadbare draadloze ontwerp is gemakkelijk op te bergen in de handtas en te dragen, zodat vrouwen altijd en overal een elegant kapsel kunnen behouden. Het wit-roze kleurenschema geeft het toestel een vrouwelijk karakter.

Mobiele Applicatie

DeafUP

Mobiele Applicatie DeafUP wijst op het belang van opleiding en professionele ervaring voor de dovengemeenschap in Oost-Europa. Ze creƫren een omgeving waar horende professionals en dove studenten elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Samenwerken zal een natuurlijke manier zijn om dove mensen in staat te stellen en te motiveren om actiever te worden, hun talenten te vergroten, nieuwe vaardigheden te leren en een verschil te maken.

Handtassen

Qwerty Elemental

Handtassen Net zoals de ontwerpevolutie van typemachines de transformatie laat zien van een zeer complexe visuele vorm naar de strakke, eenvoudige geometrische vorm, is Qwerty-elemental de belichaming van kracht, symmetrie en eenvoud. Constructieve stalen onderdelen gemaakt door verschillende vakmensen zijn onderscheidend visueel kenmerk van het product, wat de tas een architectonisch uiterlijk geeft. De essentiƫle bijzonderheid van de tas zijn twee typemachinekaarten die door de ontwerper zelf zijn vervaardigd en gemonteerd.

Dameskledingcollectie

Macaroni Club

Dameskledingcollectie De collectie, Macaroni Club, is geĆÆnspireerd op de macaroni & # 039; s uit het midden van de 18e eeuw en koppelt ze aan de logo-verslaafden van vandaag. Macaroni was de term voor mannen die de normale grenzen van de mode in Londen overschreden. Ze waren de logo-manie van de 18e eeuw. Deze collectie wil de kracht van logo van vroeger tot nu laten zien en creĆ«ert Macaroni Club als een merk op zich. De ontwerpdetails zijn geĆÆnspireerd op de Macaroni-kostuums uit 1770 en de huidige modetrend met extreme volumes en lengte.

Website

Tailor Made Fragrance

Website Tailor Made Fragrance is ontstaan uit de ervaring van een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van primaire verpakkingen voor de sectoren geur, huidverzorging, kleurcosmetica en huisgeuren. De rol van Webgriffe was om de bedrijfsstrategie van de klant te ondersteunen door een oplossing te ontwerpen die merkbewustzijn bevorderde en de lancering van de nieuwe bedrijfseenheid die erop was gericht gebruikers hun unieke en volledig op maat gemaakte parfum te laten creƫren, de eerste stap van een breed proces van industriƫle groei en segmentatie van het B2B-aanbod.

Luchtkwaliteitscontrole

Midea Sensia AQC

Luchtkwaliteitscontrole Midea Sensia AQC is een intelligente hybride die het interieur integreert met zowel elegantie als stijl. Het brengt gehumaniseerde technologie en innovatie door middel van functies, het regelen van temperatuur- en luchtkwaliteitszuivering met verlichting en vaas naar de kamerinrichting. Het welzijn komt tot stand via sensortechnologie die de omgeving kan uitlezen en de lokale temperatuur en vochtigheid stabiel kan houden, volgens de vorige opstelling, gemaakt door MideaApp.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.