Design tijdschrift
Design tijdschrift
Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.

Kleedkamer

Sopron Basket

Kleedkamer Sopron Basket is een professioneel basketbalteam voor dames, gevestigd in Sopron, Hongarije. Omdat ze een van de meest succesvolle Hongaarse teams zijn met 12 nationale kampioenschapsbekers en de tweede plaats behaalden in de Euroleague, besloot het clubmanagement te investeren in een nieuw kleedkamercomplex om een nogal prestigieuze faciliteit op naam van de club te krijgen, passend bij de behoeften van de speler. beter, motiveer hen en bevorder hun eenheid.

Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creëerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.

Desktop-Installatie

Wood Storm

Desktop-Installatie De Wood Storm is een desktopinstallatie voor visueel genot. De turbulentie van de luchtstroom wordt werkelijkheid door een houten gordijn, versterkt door licht dat van onderaf wordt geworpen voor een wereld zonder zwaartekracht. De installatie gedraagt zich als een eindeloze dynamische lus. Het leidt de zichtlijn eromheen om naar het begin- of eindpunt te zoeken terwijl het publiek daadwerkelijk met de storm danst.

Interactieve Installaties

Falling Water

Interactieve Installaties The Falling Water is een reeks interactieve installaties waarmee gebruikers het looppad rond een kubus of kubussen kunnen veranderen. De combinatie van kubussen en kralenstroom vormt een contrast van statisch object en dynamische waterstroom. De stroom kan worden getrokken om kralen te zien rennen of gewoon op een tafel worden gezet als een scène van bevroren water. Kralen worden ook beschouwd als wensen die mensen elke dag doen. Wensen zouden voor altijd als een waterval moeten worden vastgeketend.