Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bedrukt Textiel

The Withering Flower

Bedrukt Textiel De Withering Flower is een viering van de kracht van het bloembeeld. De bloem is een populair onderwerp dat in de Chinese literatuur als personificatie wordt geschreven. In tegenstelling tot de populariteit van de bloeiende bloem, worden afbeeldingen van de rottende bloem vaak geassocieerd met jinx en taboes. De collectie kijkt naar wat de perceptie van een gemeenschap vormt over wat subliem en abject is. Ontworpen in 100 cm tot 200 cm lengte van tule jurken, zeefdruk op doorschijnende mesh-stoffen, de textieltechniek zorgt ervoor dat de prints ondoorzichtig en rekbaar blijven op mesh, waardoor het lijkt alsof prints in de lucht zweven.

Medisch Schoonheidscentrum

LaPuro

Medisch Schoonheidscentrum Design is meer dan een goede esthetiek. Het is de manier waarop de ruimte wordt gebruikt. Het medisch centrum integreerde vorm en functie als één geheel. Begrijp de eisen van de gebruikers en geef ze een ervaring van alle subtiele aanrakingen in de omgeving die verlichtend en oprecht zorgzaam aanvoelt. Ontwerp en nieuw technologisch systeem bieden oplossingen voor de gebruiker en zijn eenvoudig te beheren. Met het oog op gezondheid, welzijn en medische zorg heeft het centrum ecologisch duurzame materialen gebruikt en het bouwproces gevolgd. Alle elementen zijn geïntegreerd in het ontwerp waar het echt geschikt is voor de gebruikers.

Visuele Identiteitsontwerp

ODTU Sanat 20

Visuele Identiteitsontwerp Voor het 20e jaar van ODTU Sanat, een jaarlijks gehouden kunstfestival van de Middle East Technical University, was het verzoek om een beeldtaal op te bouwen om de daaruit voortvloeiende 20 jaar van het festival te benadrukken. Zoals gevraagd werd het 20e jaar van het festival benadrukt door het te benaderen als een bedekt kunstwerk dat onthuld moet worden. Schaduwen van dezelfde gekleurde lagen die de nummers 2 en 0 vormen, creëerden een 3D-illusie. Deze illusie geeft het gevoel van opluchting en de cijfers zien eruit alsof ze met de achtergrond zijn versmolten. De levendige kleurkeuze zorgt voor een subtiel contrast met de rust van de golvende 20.

Whisky Malbec Hout

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Hout Door de verschillende elementen die naar de naam van het product verwijzen te combineren, versterkt het ontwerp de boodschap die het voorstelt. Het brengt een spannend en intrigerend beeld over. De illustratie van een uitdagende condor die zijn vleugels toont, duidt het gevoel van vrijheid aan, geconjugeerd met de symmetrische en suggestieve medaille, toegevoegd aan een achtergrondillustratie met een denkbeeldig landschap dat poëzie aan het ontwerp toevoegt, een ideale combinatie vormt om de gewenste boodschap over te brengen. Een sober kleurenpalet geeft het exclusieve kenmerken en het typografisch gebruik verwijst naar een traditioneel en historisch product.

Huisarchitectuur Ontwerp

Bienville

Huisarchitectuur Ontwerp De logistiek van dit werkende gezin vereiste dat ze gedurende lange tijd binnenshuis thuis moesten blijven, wat naast werk en school ook hun welzijn verstoorde. Ze begonnen na te denken, zoals veel gezinnen, of een verhuizing naar de buitenwijken, de nabijheid van stadsvoorzieningen inruilen voor een grotere achtertuin om de toegang naar buiten te vergroten, nodig was. In plaats van ver weg te gaan, besloten ze een nieuw huis te bouwen dat de beperkingen van het leven binnenshuis op een klein stedelijk perceel zou heroverwegen. Het organiserende principe van het project was om zoveel mogelijk buitentoegang te creëren vanuit gemeenschappelijke ruimtes.

Pillen Met Cannabis

Secret Tarts

Pillen Met Cannabis De Secret Tarps-verpakking is gemaakt in de zogenaamde gemoderniseerde retro / vintage-stijl met een gevoel van ouderwetse notities, zodat een meester-apotheker-verwachting de klant vasthoudt vanaf een eerste blik en later terwijl de gedetailleerde observatie van de belangrijkste ontwerpelementen gecodeerd in een holistische structuur die het belangrijkste marketingpunt overbrengt: dit product is ontwikkeld door een ambachtelijk apothekersbedrijf en bevat een met de hand gemaakt geheim recept van de apotheker.