Design tijdschrift
Design tijdschrift
Taaklamp

Pluto

Taaklamp Pluto houdt de focus stevig op stijl. De compacte, aerodynamische cilinder wordt in een baan omcirkeld door een elegante handgreep die over een schuine statiefbasis is geplaatst, waardoor hij gemakkelijker te positioneren is met zijn zachte maar gerichte licht met precisie. Zijn vorm is geĆÆnspireerd door telescopen, maar in plaats daarvan probeert hij zich op de aarde te concentreren in plaats van op de sterren. Gemaakt met 3D-printen met op maĆÆs gebaseerde kunststoffen, het is uniek, niet alleen voor het gebruik van 3D-printers op industriĆ«le wijze, maar ook milieuvriendelijk.

Verpakking

Winetime Seafood

Verpakking Het verpakkingsontwerp voor de Winetime Seafood-serie moet de versheid en betrouwbaarheid van het product aantonen, het moet gunstig verschillen van de concurrentie, harmonieus en begrijpelijk zijn. De gebruikte kleuren (blauw, wit en oranje) zorgen voor contrast, benadrukken belangrijke elementen en weerspiegelen merkpositionering. Het unieke ontwikkelde concept onderscheidt de serie van andere fabrikanten. De strategie van visuele informatie maakte het mogelijk om de productvariatie van de serie te identificeren, en het gebruik van illustraties in plaats van foto's maakte de verpakking interessanter.

Lamp

Mobius

Lamp De Mobius ring geeft inspiratie voor het ontwerp van Mobius lampen. Een lampstrip kan twee schaduwvlakken hebben (dwz tweezijdig oppervlak), de voorzijde en de achterzijde, waardoor aan de algemene verlichtingsvraag wordt voldaan. Zijn speciale en eenvoudige vorm bevat mysterieuze wiskundige schoonheid. Daarom zal er meer ritmische schoonheid in het huiselijke leven worden gebracht.

Ketting En Oorbellen Set

Ocean Waves

Ketting En Oorbellen Set Oceanische golven ketting is een prachtig stuk eigentijdse sieraden. De fundamentele inspiratie van het ontwerp is de oceaan. Zijn uitgestrektheid, vitaliteit en puurheid zijn de belangrijkste elementen die in de ketting worden geprojecteerd. De ontwerper heeft een goede balans tussen blauw en wit gebruikt om een beeld te geven van opspattende golven van de oceaan. Het is handgemaakt van 18K witgoud en bezet met diamanten en blauwe saffier. De ketting is vrij groot en toch delicaat. Het is ontworpen om bij alle soorten outfits te passen, maar is meer geschikt om te combineren met een halslijn die niet zal overlappen.

Tentoonstelling

City Details

Tentoonstelling De showcase van ontwerpoplossingen voor hardscape-elementen City Details werd gehouden van 3 oktober tot 5 oktober 2019 in Moskou. Geavanceerde concepten van hardscape-elementen, sport- en speeltuinen, verlichtingsoplossingen en functionele stedelijke kunstvoorwerpen werden gepresenteerd op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Een innovatieve oplossing werd gebruikt om de tentoonstellingsruimte in te richten, waar in plaats van zelfs rijen exposantenstands het werkende miniatuurmodel van de stad werd gebouwd met alle specifieke componenten, zoals: het stadsplein, straten, een openbare tuin.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Het Zwitserse architectenbureau Evolution Design heeft in samenwerking met de Russische architectuurstudio T + T architects een ruim multifunctioneel atrium ontworpen op het nieuwe hoofdkantoor van Sberbank in Moskou. Het met daglicht overstroomde atrium herbergt diverse coworking-ruimtes en een koffiebar, waarbij de hangende diamantvormige vergaderruimte het middelpunt van de atrium is. De spiegelreflecties, de glazen binnengevel en het gebruik van planten zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en continuĆÆteit.