Design tijdschrift
Design tijdschrift
Typografieproject

Reflexio

Typografieproject Experimenteel typografisch project dat de reflectie op een spiegel combineert met papieren letters die door een van zijn assen zijn gesneden. Het resulteert in modulaire composities die eens gefotografeerd 3D-beelden suggereren. Het project gebruikt magie en visuele contradictie om van digitale taal naar analoge wereld over te gaan. De constructie van letters op een spiegel creëert nieuwe realiteiten met reflectie, die noch waarheid noch onwaarheid zijn.

Naam van het project : Reflexio, Naam van de ontwerper : Estudi Ramon Carreté, Naam van de cliënt : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografieproject

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.