Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stedelijke Sculpturen

Santander World

Stedelijke Sculpturen Santander World is een openbaar kunstevenement dat bestaat uit een groep sculpturen die de kunst vieren en de stad Santander (Spanje) omhullen ter voorbereiding op het Wereldkampioenschap Zeilen Santander 2014. De sculpturen zijn 4,2 meter hoog, zijn gemaakt van plaatstaal en elk van hen zijn gemaakt door verschillende beeldend kunstenaars. Elk van de stukken vertegenwoordigt conceptueel de cultuur op een van de 5 continenten. Het is de bedoeling om de liefde en het respect voor culturele diversiteit te vertegenwoordigen als een instrument voor vrede, door de ogen van verschillende kunstenaars, en te laten zien dat de samenleving de diversiteit met open armen verwelkomt.

Naam van het project : Santander World, Naam van de ontwerper : Jose Angel Cicero, Naam van de cliƫnt : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Stedelijke Sculpturen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.