Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roman

180º North East

Roman "180 ° Noordoost" is een verhaal van 90.000 woorden. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis die Daniel Kutcher maakte door Australië, Azië, Canada en Scandinavië in de herfst van 2009 toen hij 24 was. Geïntegreerd in de hoofdtekst die het verhaal vertelt van wat hij tijdens de reis heeft meegemaakt en geleerd. , foto's, kaarten, expressieve tekst en video helpen de lezer onder te dompelen in het avontuur en geven een beter beeld van de persoonlijke ervaring van de auteur.

Naam van het project : 180º North East, Naam van de ontwerper : Daniel Kutcher, Naam van de cliënt : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.