Design tijdschrift
Design tijdschrift
Werfrenovatie

Dongmen Wharf

Werfrenovatie Dongmen-werf is een millennium oude werf aan de moederrivier van Chengdu. Door de laatste ronde van "oude stadsvernieuwing" is het gebied in feite gesloopt en herbouwd. Het project is om een glorieus historisch beeld te presenteren door de tussenkomst van kunst en nieuwe technologie op een culturele site van de stad die in wezen verdwenen is, en om de lang slapende stedelijke infrastructuur te activeren en opnieuw te investeren in het stedelijke openbare domein.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Het hotel is gelegen in Luzhou, in de provincie Sichuan, een stad die bekend staat om zijn wijn, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de lokale wijngrot, een ruimte die een sterk verlangen oproept om te verkennen. De lobby is de reconstructie van een natuurlijke grot, waarvan de gerelateerde visuele verbinding het concept van de grot en de lokale stedelijke textuur uitbreidt naar het interne hotel, en zo een onderscheidende culturele drager vormt. We waarderen het gevoel van de passagier tijdens het verblijf in het hotel en hopen ook dat de textuur van het materiaal en de gecreëerde sfeer op een dieper niveau kunnen worden waargenomen.

Woonhuis

Soulful

Woonhuis De hele ruimte is gebaseerd op rust. Alle achtergrondkleuren zijn licht, grijs, wit, enz. Om de ruimte in evenwicht te brengen, verschijnen er enkele sterk verzadigde kleuren en enkele gelaagde texturen in de ruimte, zoals dieprood, zoals kussens met unieke prints, zoals sommige getextureerde metalen ornamenten . Ze worden de prachtige kleuren in de foyer, terwijl ze ook de juiste warmte toevoegen aan de ruimte.

Winkelruimte Interieurontwerp

Studds

Winkelruimte Interieurontwerp Studds Accessories Ltd is de fabrikant van tweewielerhelmen en accessoires. Helmen met studds werden traditioneel verkocht in verkooppunten van meerdere merken. Daarom was er behoefte om een merkidentiteit te creëren die het verdiende. D'art heeft de winkel geconceptualiseerd, met innovatieve aanraakpunten zoals de virtuele realiteit van de producten, interactieve tafels met aanraakschermen en machines voor het reinigen van helmen, enz. Beheert de helm- en accessoirewinkel, trok een aanzienlijk aantal klanten aan en nam de winkelreis van klanten mee naar het volgende niveau.

Café-Interieurontwerp

Quaint and Quirky

Café-Interieurontwerp Quaint & Quirky Dessert House is een project dat een moderne, eigentijdse sfeer laat zien met een vleugje natuur die de heerlijke lekkernijen nauwkeurig weerspiegelt. Het team wilde een locatie creëren die echt uniek is en ze keken naar het vogelnest voor inspiratie. Het concept werd vervolgens tot leven gebracht door een verzameling zitcapsules die dienen als het centrale kenmerk van de ruimte. De levendige structuur en kleuren van alle pods helpen om een gevoel van uniformiteit te creëren dat de grond en de mezzaninevloer met elkaar verbindt, zelfs als ze de sfeer een vleugje aandacht trekken.

Café-Interieurontwerp

& Dough

Café-Interieurontwerp De klant heeft zijn hoofdkantoor in Japan met 1.300 merkwinkels met donutwinkels en Dough is een nieuw te ontwikkelen cafémerk en is de eerste winkel die een grootse opening maakt. We benadrukten de kracht die onze klant kon bieden en we weerspiegelden deze in de ontwerpen. Gebruikmakend van de kracht van onze klant, is een van de eerste karakteristieke punten van dit café de relatie tussen de inkoopbalie en de keuken. Door het plaatsen van een muur en een uitgebalanceerd schuifraam, is onze klant goed in deze manier van werken, waardoor de klanten soepeler verlopen.