Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

pleasure

Restaurant Het plezier van een leven van kunst. Verlenging en voortzetting. Via de uitbreiding van plafondvormen en vloervlaktes, en hun consistente contourgolving, die hier rechtop gaat of daar verduistert, weerspiegelt het een actiekracht die de pieken en dalen in het leven omvat. Terwijl een gelaagde sfeer stroomt en in actie verandert, worden beelden van schoonheid opgeroepen in de ruimte. De Space Cab is vloeiend en transparant, terwijl de indeling van de verschillende compartimenten behouden blijft. Met een ingenieuze indeling van de ruimte kan privacy bestaan tussen compartimenten.

Residentie

nature

Residentie Dit huis is ontworpen voor een stel: terugkeer naar de natuur. Mensen zijn bereid meer naar buiten te gaan, buiten te zijn of, om de natuur deel te laten uitmaken van hun leven, om de natuur de vocabulaire van thuis te laten verrijken. Laat de natuur gewoon binnen en rij op haar evenwicht. Rijke en diverse elementen, die laten zien hoe onthechting naast dichte complexiteit kan bestaan, net als de vele facetten van bloemen, die uiteindelijk na lang wikken en wegen tot definitieve selecties zullen leiden.

Kantoorruimte

Samlee

Kantoorruimte Zonder ingewikkelde details werd het Samlee-kantoor ontworpen met een eenvoudige, oosterse esthetiek. Dit concept past bij de zich snel ontwikkelende stad. In deze goedlopende informatiemaatschappij presenteert het project de interactieve relatie tussen stad, werk en mensen - een soort intieme relatie van activiteit en traagheid; transparante overlay; permeatie blanco.

Studentenflat

Koza Ipek Loft

Studentenflat Koza Ipek Loft is ontworpen door craft312 studio als een studentenpension en jeugdcentrum met een capaciteit van 240 bedden op een oppervlakte van 8000 m2. De bouw van Koza Ipek Loft werd voltooid in mei 2013. Over het algemeen is de toegang tot het pension, de toegang tot het jeugdcentrum, een restaurant, een conferentieruimte en foyer, studiehallen, kamers en administratieve kantoren in veelvouden van 12 verdiepingen tellend gebouw bestaande uit een innovatief, modern en comfortabele leefruimtes zijn ontworpen. Kamers voor 2 personen in de kerncellen gerangschikt per verdieping, twee compartimenten en een 24 persoons gebruik.

Kantoorgebouw

Jansen Campus

Kantoorgebouw Het gebouw is een opvallende nieuwe toevoeging aan de skyline, die het industriegebied en de oude stad met elkaar verbindt en zijn driehoekige vormen aanneemt van de traditionele schuine daken van Oberriet. Het project integreert innovatieve technologieƫn, omvat nieuwe details en materialen en voldoet aan de strikte Zwitserse 'Minergie'-normen voor duurzaam bouwen. De gevel is bekleed met een donker voorgepatineerd geperforeerd Rheinzink-gaas dat de dichtheid van de tonen van de houten gebouwen in de omgeving oproept. Werkplekken op maat zijn open en de geometrie van het gebouw snijdt uitzicht op het Rheintal uit.

Showroom

Segmentation

Showroom De zachte lijnen van schoenen kunnen niet over het hoofd worden gezien tijdens het interpreteren van de plek. Om de andere groep elegante schoenen te vertegenwoordigen die op deze plek worden weergegeven, een tweede laag plafond en acht exclusieve designverlichtingscomponenten, terwijl ze tegelijkertijd sfeer creƫren en tegelijkertijd het gevoel geven dat ze zich op deze plek voelen met een amorfe lijn.