Design tijdschrift
Design tijdschrift
Villa

Shang Hai

Villa De villa is geïnspireerd op de film The Great Gatsby, omdat de mannelijke eigenaar ook in de financiële sector zit en de gastvrouw houdt van de oude Shanghai Art Deco stijl van de jaren dertig. Nadat de ontwerpers de gevel van het gebouw hadden bestudeerd, realiseerden ze zich dat het ook een art-decostijl had. Ze hebben een unieke ruimte gecreëerd die past bij de favoriete art-decostijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw en past bij de hedendaagse levensstijl. Om de consistentie van de ruimte te behouden, kozen ze voor een aantal Franse meubels, lampen en accessoires die in de jaren dertig van de vorige eeuw werden ontworpen.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Dit is een privévilla gelegen in Zuid-China, waar de ontwerpers de zenboeddhismetheorie in de praktijk brengen om het ontwerp uit te voeren. Door het onnodige en het gebruik van natuurlijke, intuïtieve materialen en beknopte ontwerpmethoden achterwege te laten, creëerden de ontwerpers een eenvoudige, rustige en comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte. De comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte gebruikt dezelfde eenvoudige ontwerptaal als de hoogwaardige Italiaanse moderne meubels voor de binnenruimte.

Medische Schoonheidskliniek

Chun Shi

Medische Schoonheidskliniek Het ontwerpconcept achter dit project is "een kliniek in tegenstelling tot een kliniek" en werd geïnspireerd door enkele kleine maar prachtige kunstgalerijen, en de ontwerpers hopen dat deze medische kliniek een galerietemperament heeft. Op deze manier kunnen de gasten de elegante schoonheid en een ontspannen sfeer voelen, niet een stressvolle klinische omgeving. Ze voegden een luifel toe bij de ingang en een overloopzwembad. Het zwembad is visueel verbonden met het meer en weerspiegelt de architectuur en het daglicht en trekt gasten aan.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge Het ontwerp van de lounge is geïnspireerd op het Russische constructivisme, de Tatlin-toren en de Russische cultuur. De unievormige torens worden gebruikt als blikvangers in de lounge, dit om als een bepaald soort zonering verschillende ruimtes in de lounge te creëren. Door de ronde koepels is de lounge een comfortabele ruimte met verschillende zones voor een totale capaciteit van 460 zitplaatsen. Het gebied is naar voren te zien met verschillende soorten zitplaatsen om te dineren; werken; comfort en ontspanning. De ronde lichtkoepels die in het golvende gevormde plafond zijn geplaatst, hebben een dynamische verlichting die overdag verandert.

Woonhuis

SV Villa

Woonhuis Het uitgangspunt van SV Villa is om te wonen in een stad met de privileges van het platteland en een modern design. De site, met een onvergelijkbaar uitzicht op de stad Barcelona, de berg Montjuic en de Middellandse Zee op de achtergrond, zorgt voor ongebruikelijke lichtomstandigheden. Het huis richt zich op lokale materialen en traditionele productiemethoden met behoud van een zeer hoog niveau van esthetiek. Het is een huis met gevoeligheid en respect voor zijn site

Wooneenheden

The Square

Wooneenheden Het ontwerpidee was om architecturale relaties te bestuderen tussen verschillende vormen die samen worden samengesteld om als bewegende eenheden te creëren. Het project bestaat uit 6 eenheden, elk zijn 2 zeecontainers die over elkaar zijn bevestigd en een L-vorm massa vormen. Deze L-vormige eenheden worden in overlappende posities gefixeerd en creëren vides en solide om het gevoel van beweging te geven en om voldoende daglicht en een goede ventilatie te bieden milieu. Het belangrijkste ontwerpdoel was om een klein huis te creëren voor degenen die de nacht doorbrengen op straat zonder huis of onderdak.