Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commercieel Interieurontwerp

KitKat

Commercieel Interieurontwerp Vertegenwoordig het concept en het algehele merk op een innovatieve manier door het ontwerp van de winkel, specifiek voor de Canadese markt en de Yorkdale-klanten. Gebruikmakend van de ervaring van een eerdere pop-up en internationale locaties om te innoveren en de hele ervaring te heroverwegen. Creƫer een ultrafunctionele winkel die goed zou werken voor een zeer drukke, ingewikkelde ruimte.

Interieurontwerp

Arthurs

Interieurontwerp Een moderne Noord-Amerikaanse grill, cocktaillounge en dakterras in Midtown Toronto met een verfijnd klassiek menu en heerlijke kenmerkende drankjes. Arthur's Restaurant heeft drie verschillende ruimtes om van te genieten (eetgedeelte, bar en dakterras) die tegelijkertijd intiem en ruim aanvoelen. Het plafond is uniek in zijn ontwerp van gefacetteerde houten panelen met een houtfineer, geconstrueerd om de achthoekige vorm van de kamer te versterken en het uiterlijk van geslepen kristal dat erboven hangt na te bootsen.

Leuk Huis Voor Kinderen

Fun house

Leuk Huis Voor Kinderen Dit bouwontwerp is voor kinderen om te leren en te spelen, wat een heel leuk huis is van een supervader. Ontwerper combineerde gezonde materialen en veiligheidsvormen om een prachtige en interessante ruimte te maken. Ze probeerden een comfortabel en warm speelhuis voor kinderen te maken en probeerden de ouder-kindrelatie te intensiveren. De klant vertelde de ontwerper om 3 doelen te bereiken, namelijk: (1) natuurlijke en veiligheidsmaterialen, (2) kinderen en ouders gelukkig maken en (3) voldoende opslagruimte. Ontwerper vond een eenvoudige en duidelijke methode om het doel te bereiken, namelijk thuis, het allereerste begin van de kinderruimte.

Interieur Huis

Spirit concentration

Interieur Huis Wat is een ruimte voor een huis? Ontwerper gelooft dat het ontwerp voortkomt uit de eisen van de eigenaar en de ziel naar de ruimte brengt. Daarom navigeerde de ontwerper hun doel van ruimte door het mooie paar. Beide eigenaren houden van de materialen en de ontwerpoplossing in verhouding tot de Japanse cultuur. Om de herinneringen tussen hun hoofden weer te geven, besloten ze verschillende houtstructuren te gebruiken om een zielenhuis te creƫren. Bijgevolg hebben ze 3 consensusdoelen van dit ideale huis opgesteld, namelijk (1) Rustige atmosfeer, (2) Flexibele en charmante openbare ruimtes en (3) comfortabele en onzichtbare privƩruimtes.

Huis Voor Herinneringen

Memory Transmitting

Huis Voor Herinneringen Dit huis brengt de beelden van thuis over door houten balken en de verspringende stapel witte bakstenen. Het licht komt uit de ruimtes van witte bakstenen rondom het huis, waardoor er een bijzondere sfeer ontstaat voor de opdrachtgever. De ontwerper gebruikt verschillende methoden om de beperkingen van dit gebouw voor de airconditioners en opslagruimten op te lossen. Meng de materialen ook met de herinnering van de klant en presenteer een warme en elegante esthetiek door de structuur, die de unieke stijl van dit huis verbindt.

Interieur Huis

Seamless Blank

Interieur Huis Dit is een huis om de unieke levensstijl van gastvrouw te presenteren, het huis van een grafisch ontwerper en een ondernemer. De ontwerper presenteert natuurlijke materialen om de voorkeuren van de gastvrouw te illustreren en lege gebieden te behouden om de spullen van het gezinslid te vullen. De keuken is het middelpunt van het huis, speciaal ontworpen een rondomzicht voor gastvrouw en zorgt ervoor dat ouders overal kunnen zien. Het huis is uitgerust met naadloze vloeren van wit graniet, Italiaanse minerale verf, transparant glas en witte poedercoating om de elegante details van materialen te onthullen.