Design tijdschrift
Design tijdschrift
Corporate Architecture Concept

Pharmacy Gate 4D

Corporate Architecture Concept Het creatieve concept is gebaseerd op de combinatie van materiële en immateriële componenten, die samen een mediaplatform vormen. Het middelpunt van dit platform wordt gekenmerkt door een extra grote schaal als symbool voor een abstracte alchemiebeker waarboven een holografisch diagram van een drijvende DNA-streng wordt geprojecteerd. Dit DNA-hologram, dat in feite de slogan „A Promise for Life“ vertegenwoordigt, draait langzaam rond en suggereert het gemak van leven van een symptoomvrij menselijk organisme. Het roterende DNA-hologram vertegenwoordigt niet alleen de levensstroom, maar ook de relatie tussen licht en leven zelf.

Naam van het project : Pharmacy Gate 4D, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliënt : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Corporate Architecture Concept

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.