Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformatieve Band

T Razr

Transformatieve Band In de nabije toekomst staat de explosieve ontwikkeling van elektrisch vervoer voor de deur. Als fabrikant van auto-onderdelen blijft Maxxis nadenken hoe het een haalbaar slim systeem kan ontwerpen dat kan deelnemen aan deze trend en zelfs kan helpen versnellen. T Razr is een slimme band die is ontwikkeld voor de behoefte. De ingebouwde sensoren detecteren actief verschillende rijomstandigheden en geven actieve signalen om de band te transformeren. De vergrote loopvlakken rekken uit en veranderen het contactoppervlak in reactie op het signaal, waardoor de tractieprestaties worden verbeterd.

Luxe Hybride Piano

Exxeo

Luxe Hybride Piano EXXEO is een elegante hybride piano voor moderne ruimtes. Zijn unieke vorm belichaamt de driedimensionale versmelting van geluidsgolven. Klanten kunnen hun piano volledig personaliseren om in harmonie te zijn met de omgeving als decoratief kunstwerk. Deze high-tech piano is gemaakt van exotische materialen zoals koolstofvezel, premium autoleer en luchtvaartkwaliteit aluminium. Geavanceerd soundboard-luidsprekersysteem; bootst het brede dynamische bereik van de Grand piano's na door het 200 watt geluidssysteem met 9 luidsprekers. Dankzij de speciale ingebouwde batterij kan de piano tot 20 uur presteren na één keer opladen.

Hospitality Complex

Serenity Suites

Hospitality Complex Serenity Suites liggen in de nederzetting Nikiti, Sithonia in Chalkidiki, Griekenland. Het complex bestaat uit drie units met twintig suites en een zwembad. De gebouweenheden markeren een diepe vorm van de ruimtelijke horizon en bieden tegelijkertijd een optimaal uitzicht op zee. Het zwembad vormt de kern tussen accommodatie en openbare voorzieningen. Het horecacomplex vormt een herkenningspunt in de omgeving, als extraverte schil met innerlijke kwaliteiten.

Uv-Sterilisator

Sun Waves

Uv-Sterilisator SunWaves is een sterilisator die in slechts 8 seconden ziektekiemen, schimmels, bacteriën en virussen verwijdert. Ontworpen om de bacteriële lading op oppervlakken zoals koffiekopjes of -schotels af te breken. SunWaves is uitgevonden met de benarde situatie van het COVID-19-jaar in gedachten, om u te helpen veilig te genieten van een gebaar zoals thee drinken in het café. Het kan zowel in de professionele als thuisomgeving worden gebruikt, omdat het met een eenvoudig gebaar in zeer korte tijd steriliseert door een UV-C-lamp die een lange levensduur en minimaal onderhoud heeft, en ook helpt het wegwerpmateriaal te verminderen.

Prijs

Nagrada

Prijs Dit ontwerp is gerealiseerd om bij te dragen aan de normalisering van het leven tijdens zelfisolatie en om een speciale prijs te creëren voor de winnaars van online toernooien. Het ontwerp van de prijs vertegenwoordigt de transformatie van een pion in een koningin, als een erkenning van de vooruitgang van de speler in het schaken. De prijs bestaat uit twee platte figuren, de koningin en de pion, die in elkaar worden gestoken door smalle sleuven die een enkele beker vormen. Het award-ontwerp is duurzaam dankzij roestvrij staal en is gemakkelijk per post naar de winnaar te transporteren.

Kledinghanger

Linap

Kledinghanger Deze elegante kleerhanger biedt oplossingen voor enkele van de grootste problemen: de moeilijkheid om kleding met een smalle kraag in te doen, de moeilijkheid om ondergoed op te hangen en duurzaamheid. De inspiratie voor het ontwerp kwam van de paperclip, die continu en duurzaam is, en de uiteindelijke vormgeving en materiaalkeuze was te danken aan de oplossingen voor deze problemen. Het resultaat is een geweldig product dat het dagelijks leven van de eindgebruiker faciliteert en tevens een mooi accessoire van een boetiek.