Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting En Oorbellen Set

Ocean Waves

Ketting En Oorbellen Set Oceanische golven ketting is een prachtig stuk eigentijdse sieraden. De fundamentele inspiratie van het ontwerp is de oceaan. Zijn uitgestrektheid, vitaliteit en puurheid zijn de belangrijkste elementen die in de ketting worden geprojecteerd. De ontwerper heeft een goede balans tussen blauw en wit gebruikt om een beeld te geven van opspattende golven van de oceaan. Het is handgemaakt van 18K witgoud en bezet met diamanten en blauwe saffier. De ketting is vrij groot en toch delicaat. Het is ontworpen om bij alle soorten outfits te passen, maar is meer geschikt om te combineren met een halslijn die niet zal overlappen.

Bedrukt Textiel

The Withering Flower

Bedrukt Textiel De Withering Flower is een viering van de kracht van het bloembeeld. De bloem is een populair onderwerp dat in de Chinese literatuur als personificatie wordt geschreven. In tegenstelling tot de populariteit van de bloeiende bloem, worden afbeeldingen van de rottende bloem vaak geassocieerd met jinx en taboes. De collectie kijkt naar wat de perceptie van een gemeenschap vormt over wat subliem en abject is. Ontworpen in 100 cm tot 200 cm lengte van tule jurken, zeefdruk op doorschijnende mesh-stoffen, de textieltechniek zorgt ervoor dat de prints ondoorzichtig en rekbaar blijven op mesh, waardoor het lijkt alsof prints in de lucht zweven.

Ring

Arch

Ring De ontwerper haalt inspiratie uit de vorm van boogstructuren en regenboog. Twee motieven - een boogvorm en een druppelvorm, worden gecombineerd om een enkele driedimensionale vorm te creëren. Door minimale lijnen en vormen te combineren en eenvoudige en veel voorkomende motieven te gebruiken, is het resultaat een eenvoudige en elegante ring die gedurfd en speels is gemaakt door ruimte te bieden voor energie en ritme om te stromen. Vanuit verschillende hoeken verandert de vorm van de ring - de druppelvorm wordt vanuit de voorkant bekeken, de boogvorm vanuit de zijhoek en een kruis vanuit de tophoek. Dit stimuleert de drager.

Ring

Touch

Ring Met een eenvoudig gebaar brengt een aanraking rijke emoties over. Door middel van de Touch ring wil de ontwerper dit warme en vormloze gevoel overbrengen met koud en massief metaal. 2 rondingen zijn samengevoegd om een ring te vormen die suggereert dat 2 mensen elkaars hand vasthouden. De ring verandert van aspect wanneer zijn positie op de vinger wordt gedraaid en vanuit verschillende hoeken wordt bekeken. Wanneer de verbonden delen tussen uw vingers zijn geplaatst, ziet de ring er geel of wit uit. Wanneer de verbonden delen op de vinger zijn geplaatst, kunt u samen genieten van zowel gele als witte kleur.

Structurele Ring

Spatial

Structurele Ring Het ontwerp is voorzien van een metalen frameconstructie waarin de druzy zo wordt vastgehouden dat zowel de steen als de metalen frameconstructie de nadruk krijgt. De structuur is vrij open en zorgt ervoor dat de steen de ster van het ontwerp is. De onregelmatige vorm van de druzy en de metalen ballen die de structuur bij elkaar houden, geven het ontwerp een beetje zachtheid. Het is gewaagd, edgy en draagbaar.

Kledingstukontwerp

Sidharth kumar

Kledingstukontwerp NS GAIA is een eigentijds dameskledinglabel afkomstig uit New Delhi dat rijk is aan unieke design- en stoftechnieken. Het merk is een groot voorstander van bewust produceren en alles wat met fietsen en recycling te maken heeft. Het belang van deze factor komt tot uiting in de naamgevingspijlers, de 'N' en 'S' in NS GAIA staan voor Natuur en Duurzaamheid. De aanpak van NS GAIA is “less is more”. Het label speelt een actieve rol in de slow fashion-beweging door ervoor te zorgen dat de impact op het milieu minimaal is.