Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende parels tussen de brullende golven van de zee, het is het resultaat van inspiratie uit de oceaan en parels en het is een 3D-modelring. Deze ring is ontworpen met een combinatie van goud en kleurrijke parels met een speciale structuur om de beweging van de parels tussen de brullende golven van de oceaan door te voeren. De buisdiameter is op een goede maat gekozen waardoor het ontwerp robuust genoeg is om het model maakbaar te maken.

Sieraden Collectie

Biroi

Sieraden Collectie Biroi is een 3D-geprinte sieradenserie die is geĆÆnspireerd op de legendarische feniks van de lucht, die zichzelf in de vlammen werpt en uit zijn eigen as herboren wordt. Dynamische lijnen die de structuur vormen en het Voronoi-patroon verspreid over het oppervlak symboliseren de feniks die herleeft uit de brandende vlammen en de lucht in vliegt. Patroon verandert van grootte om over het oppervlak te stromen en geeft een gevoel van dynamiek aan de structuur. Het ontwerp, dat op zichzelf al een sculptuurachtige aanwezigheid laat zien, geeft de drager de moed om een stap voorwaarts te zetten door zijn uniciteit naar voren te brengen.

Lenzenvloeistof

Camaro | advanced collection

Lenzenvloeistof De ā€žgeavanceerde collectie | hout ā€œkenmerkt zich door grotere glazen en het design wordt benadrukt door de uitgesproken driedimensionale compositie. Nieuwe houtcombinaties en het fijnste handschuren maken van elk ROLF advanced lenzenvloeistofframe een elegant stukje vakmanschap.

Oorbellen En Ring

Vivit Collection

Oorbellen En Ring GeĆÆnspireerd door vormen uit de natuur, creĆ«ert Vivit Collection een interessante en merkwaardige waarneming door de langwerpige vormen en wervelende lijnen. Vivit-stukken bestaan uit gebogen 18k geelgouden vellen met zwarte gerhodineerde platen aan de buitenzijde. De bladvormige oorbellen omringen de oorlellen, zodat hun natuurlijke bewegingen een interessante dans creĆ«ren tussen het zwart en goud - het gele goud eronder verbergen en onthullen. De grilligheid van de vormen en de ergonomische kenmerken van deze collectie zorgen voor een fascinerend spel van licht, schaduw, schittering en reflecties.

Oorbellen En Ring

Mouvant Collection

Oorbellen En Ring Mouvant Collection werd geĆÆnspireerd door enkele aspecten van het futurisme, zoals de ideeĆ«n van dynamiek en materialisatie van het immateriĆ«le gepresenteerd door de Italiaanse kunstenaar Umberto Boccioni. De oorbellen en de ring van Mouvant Collection bevatten verschillende goudfragmenten van verschillende groottes, zo gelast dat een illusie van beweging ontstaat en veel verschillende vormen creĆ«ert, afhankelijk van de hoek waarin het wordt gevisualiseerd.

Ring

Moon Curve

Ring De natuurlijke wereld is constant in beweging en balanceert tussen orde en chaos. Vanuit dezelfde spanning ontstaat een goed ontwerp. De kwaliteiten van kracht, schoonheid en dynamiek vloeien voort uit het vermogen van de kunstenaar om tijdens het creƫren open te blijven voor deze tegenstellingen. Het voltooide stuk is de optelsom van talloze keuzes die de kunstenaar maakt. Alle gedachte en geen gevoel zal resulteren in werk dat stijf en koud is, terwijl alle gevoel en geen controle werk oplevert dat zich niet uitdrukt. De verwevenheid van de twee zal een uitdrukking zijn van de levensdans zelf.