Design tijdschrift
Design tijdschrift
Structurele Ring

Spatial

Structurele Ring Het ontwerp is voorzien van een metalen frameconstructie waarin de druzy zo wordt vastgehouden dat zowel de steen als de metalen frameconstructie de nadruk krijgt. De structuur is vrij open en zorgt ervoor dat de steen de ster van het ontwerp is. De onregelmatige vorm van de druzy en de metalen ballen die de structuur bij elkaar houden, geven het ontwerp een beetje zachtheid. Het is gewaagd, edgy en draagbaar.

Kledingstukontwerp

Sidharth kumar

Kledingstukontwerp NS GAIA is een eigentijds dameskledinglabel afkomstig uit New Delhi dat rijk is aan unieke design- en stoftechnieken. Het merk is een groot voorstander van bewust produceren en alles wat met fietsen en recycling te maken heeft. Het belang van deze factor komt tot uiting in de naamgevingspijlers, de 'N' en 'S' in NS GAIA staan voor Natuur en Duurzaamheid. De aanpak van NS GAIA is “less is more”. Het label speelt een actieve rol in de slow fashion-beweging door ervoor te zorgen dat de impact op het milieu minimaal is.

Oorbellen

Van Gogh

Oorbellen Oorbellen geïnspireerd op de Amandelboom in Bloesem geschilderd door Van Gogh. De delicatesse van de takken wordt gereproduceerd door delicate kettingen van het Cartier-type die, net als de takken, meebewegen met de wind. De verschillende tinten van de verschillende edelstenen, van bijna wit tot intenser roze, vertegenwoordigen de tinten van de bloemen. Het cluster van bloeiende bloemen wordt weergegeven met verschillende snijstenen. Gemaakt met 18k goud, roze diamanten, morganieten, roze saffieren en roze toermalijnen. Gepolijste en gestructureerde afwerking. Extreem licht en met perfecte pasvorm. Dit is de komst van de lente in de vorm van een juweel.

Handtassen

Qwerty Elemental

Handtassen Net zoals de ontwerpevolutie van typemachines de transformatie laat zien van een zeer complexe visuele vorm naar de strakke, eenvoudige geometrische vorm, is Qwerty-elemental de belichaming van kracht, symmetrie en eenvoud. Constructieve stalen onderdelen gemaakt door verschillende vakmensen zijn onderscheidend visueel kenmerk van het product, wat de tas een architectonisch uiterlijk geeft. De essentiële bijzonderheid van de tas zijn twee typemachinekaarten die door de ontwerper zelf zijn vervaardigd en gemonteerd.

Dameskledingcollectie

Macaroni Club

Dameskledingcollectie De collectie, Macaroni Club, is geïnspireerd op de macaroni & # 039; s uit het midden van de 18e eeuw en koppelt ze aan de logo-verslaafden van vandaag. Macaroni was de term voor mannen die de normale grenzen van de mode in Londen overschreden. Ze waren de logo-manie van de 18e eeuw. Deze collectie wil de kracht van logo van vroeger tot nu laten zien en creëert Macaroni Club als een merk op zich. De ontwerpdetails zijn geïnspireerd op de Macaroni-kostuums uit 1770 en de huidige modetrend met extreme volumes en lengte.

Uurwerk

Argo

Uurwerk Argo van Gravithin is een uurwerk waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een sextant. Het heeft een gegraveerde dubbele wijzerplaat, verkrijgbaar in twee kleuren, Deep Blue en Black Sea, ter ere van de mythische avonturen van het Argo-schip. Het hart klopt dankzij een Zwitsers Ronda 705 quartz uurwerk, terwijl het saffierglas en het sterke 316L geborsteld staal voor nog meer weerstand zorgen. Het is ook 5ATM waterbestendig. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kastkleuren (goud, zilver en zwart), twee wijzerplaatkleuren (Deep Blue en Black Sea) en zes bandmodellen, in twee verschillende materialen.