Design tijdschrift
Design tijdschrift
Trouwkapel

Cloud of Luster

Trouwkapel The Cloud of Luster is een trouwkapel in een huwelijksceremoniezaal in de stad Himeji, Japan. Het ontwerp probeert de moderne geest van de huwelijksceremonie te vertalen naar fysieke ruimte. De kapel is helemaal wit, een wolkvorm die bijna volledig is gehuld in gebogen glas en opent naar de omliggende tuin en het waterbassin. De kolommen zijn bekroond met hyperbolisch kapitaal als hoofden die ze soepel verbinden met het minimalistische plafond. De kapelsokkel aan de bekkenzijde is een hyperbolische curve waardoor de hele structuur lijkt alsof hij op het water drijft en de lichtheid ervan accentueert.

Naam van het project : Cloud of Luster, Naam van de ontwerper : Tetsuya Matsumoto, Naam van de cliƫnt : 117 Group.

Cloud of Luster Trouwkapel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.