Design tijdschrift
Design tijdschrift
Olive Bowl

Oli

Olive Bowl OLI, een visueel minimalistisch object, is bedacht op basis van zijn functie, het idee om de putten te verbergen die voortkomen uit een specifieke behoefte. Het volgde op observaties van verschillende situaties, de lelijkheid van de pits en de noodzaak om de schoonheid van de olijf te versterken. Als een verpakking voor twee doeleinden is Oli zo gemaakt dat het, eenmaal geopend, de verrassingsfactor benadrukt. De ontwerper is geïnspireerd door de vorm van de olijf en zijn eenvoud. De keuze voor porselein heeft te maken met de waarde van het materiaal zelf en de bruikbaarheid ervan.

Naam van het project : Oli, Naam van de ontwerper : Miguel Pinto F├ęlix, Naam van de cli├źnt : MPFXDESIGN.

Oli Olive Bowl

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.