Design tijdschrift
Design tijdschrift
Elektrische Fiets

Ozoa

Elektrische Fiets De OZOa elektrische fiets heeft een frame met een kenmerkende 'Z'-vorm. Het frame vormt een ononderbroken lijn die de belangrijkste functionele elementen van het voertuig, zoals wielen, stuurinrichting, stoel en pedalen, met elkaar verbindt. De 'Z'-vorm is zo georiënteerd dat de structuur zorgt voor een natuurlijke, ingebouwde achtervering. Het gewicht wordt bespaard door het gebruik van aluminium profielen in alle onderdelen. In het frame is een verwijderbare, oplaadbare lithium-ionbatterij geïntegreerd.

Openbare Ruimte

Quadrant Arcade

Openbare Ruimte De monumentale arcade is omgetoverd tot een uitnodigende straatpresentatie door het juiste licht op de juiste plek te plaatsen. Algemene omgevingsverlichting wordt holistisch gebruikt en de effecten worden hiërarchisch geënsceneerd om variaties in lichtpatronen te bereiken die interesse wekken en een verhoogd gebruik van de ruimte bevorderen. Strategische integratie voor ontwerp en plaatsing van de dynamische feature pendent werd samen met de kunstenaar beheerd, zodat visuele effecten subtieler dan overweldigend overkomen. Bij het vervagen van daglicht wordt de elegante structuur geaccentueerd door het ritme van elektrische verlichting.

Uitschuifbare Tafel

Lido

Uitschuifbare Tafel De Lido kan worden opgevouwen tot een kleine rechthoekige doos. Opgevouwen dient het als opbergdoos voor kleine spullen. Als ze de zijplaten optillen, steken de gezamenlijke poten uit de doos en verandert Lido in een theetafel of een klein bureau. Evenzo, als ze de zijplaten aan beide zijden volledig uitvouwen, verandert deze in een grote tafel, met de bovenste plaat met een breedte van 75 cm. Deze tafel kan gebruikt worden als eettafel, vooral in Korea en Japan waar zittend op de grond zitten tijdens het eten een gangbare cultuur is.

Muziekinstrument

DrumString

Muziekinstrument Het combineren van twee instrumenten betekent dat een nieuw geluid geboren wordt, een nieuwe functie in het gebruik van instrumenten, een nieuwe manier om een instrument te bespelen, een nieuw uiterlijk. Ook nootschalen voor drums zijn zoals D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 en de snaarnootschalen zijn ontworpen in het EADGBE-systeem. De DrumString is licht en heeft een riem die over de schouders en de taille wordt vastgemaakt, dus het gebruik en vasthouden van het instrument zal gemakkelijk zijn en het geeft je de mogelijkheid om twee handen te gebruiken.

Fietshelm

Voronoi

Fietshelm De helm is geïnspireerd op de 3D Voronoi-structuur die wijdverspreid is in de natuur. Met een combinatie van parametrische techniek en bionica heeft de fietshelm een verbeterend extern mechanisch systeem. Het verschilt van de traditionele vlokbeschermingsstructuur door het onverkorte bionische mechanische 3D-systeem. Wanneer deze wordt geraakt door een externe kracht, vertoont deze structuur een betere stabiliteit. Met de balans tussen lichtheid en veiligheid wil de helm mensen een comfortabelere, modieuzere en veiligere fietshelm voor persoonlijke bescherming bieden.

Salontafel

Planck

Salontafel De tafel is gemaakt van verschillende stukken multiplex die onder druk aan elkaar zijn gelijmd. De oppervlakken zijn geschuurd en voorzien van een matte en zeer sterke lak. Er zijn 2 niveaus - aangezien de binnenkant van de tafel hol is - wat erg praktisch is voor het plaatsen van tijdschriften of plaids. Onder de tafel zijn kogelwielen ingebouwd. De opening tussen vloer en tafel is dus erg klein, maar tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen. De manier waarop het triplex wordt gebruikt (verticaal) maakt het erg sterk.