Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ijsvorm

Icy Galaxy

Ijsvorm De natuur is altijd een van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest voor ontwerpers. Het idee kwam in de hoofden van ontwerpers door in de ruimte en het beeld van Milk Way Galaxy te kijken. Het belangrijkste aspect in dit ontwerp was het creëren van een unieke vorm. Veel ontwerpen die op de markt zijn, zijn gericht op het maken van het meest heldere ijs, maar in dit gepresenteerde ontwerp hebben de ontwerpers zich bewust gefocust op de vormen die worden gemaakt door de mineralen terwijl het water in ijs verandert, om duidelijker te zijn, de ontwerpers hebben een natuurlijk defect getransformeerd in een prachtig effect. Dit ontwerp zorgt voor een spiraalvormige bolvorm.

Transformationele Fietsenstalling

Smartstreets-Cyclepark™

Transformationele Fietsenstalling Het Smartstreets-Cyclepark is een veelzijdige, gestroomlijnde fietsenstalling voor twee fietsen die binnen enkele minuten past om een snelle verbetering van de fietsparkeervoorzieningen in stedelijke gebieden mogelijk te maken zonder het straatbeeld rommelig te maken. De uitrusting helpt fietsdiefstal te verminderen en kan zelfs in de smalste straten worden geïnstalleerd, waardoor nieuwe waarde wordt vrijgemaakt uit bestaande infrastructuur. De apparatuur is gemaakt van roestvrij staal en kan in een RAL-kleur worden aangepast en kan worden gebrandmerkt voor lokale autoriteiten of sponsors. Het kan ook worden gebruikt om fietsroutes te identificeren. Het kan opnieuw worden geconfigureerd om in elke maat of stijl van kolom te passen.

Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.

Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creëerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.

Tafellamp

Moon

Tafellamp Deze lamp speelt een actieve rol om mensen van 's ochtends tot' s avonds te begeleiden in een werkruimte. Het is ontworpen met het oog op de werkomgeving van mensen. De draad kan worden aangesloten op een laptopcomputer of een powerbank. De vorm van de maan was gemaakt van driekwart van een cirkel als een stijgend pictogram van een terreinafbeelding gemaakt van roestvrij frame. Het oppervlaktepatroon van de maan herinnert de landingsgids in een ruimteproject. De setting ziet eruit als een sculptuur bij daglicht en een lichtapparaat dat de spanning van het werk 's nachts troost.