Design tijdschrift
Design tijdschrift
Straatbank

Ola

Straatbank Deze bank, ontworpen volgens eco-ontwerpstrategieën, tilt straatmeubilair naar een nieuw niveau. Zowel vloeiend als in een stedelijke of natuurlijke omgeving, creëren de vloeiende lijnen verschillende zitmogelijkheden binnen één bank. De gebruikte materialen zijn gerecycled aluminium voor de basis en staal voor de zitting, gekozen vanwege hun recyclebare en duurzame eigenschappen; het heeft een heldere en resistente poedercoating die ideaal is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. Ontworpen in Mexico City door Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman en Karime Tosca.

Kraan

Amphora

Kraan Amphora serie is ontworpen om verleden en toekomst te verbinden en geeft een kans om de basis en functionele vormen van de oudheid te ervaren. Het was niet gemakkelijk zoals vandaag om ons levensbronwater die dagen bereikbaar te maken. De ongebruikelijke vorm van de kraan komt van eeuwen vóór vandaag, maar de waterbesparende cartridge brengt morgen. Kraan retro ontworpen uit straatfonteinen uit de oudheid en brengt esthetiek naar uw badkamers.

Wastafel

Serel Wave

Wastafel De SEREL Wave-wastafel vindt zijn plaats in moderne badkamers met zijn nominale lijnen, functionele oplossingen en indrukwekkende kwaliteit. SEREL Wave wastafel; terwijl het de huidige perceptie van dubbele wastafel verandert met zijn unieke komvorm, omvat het ook het gebruik van volwassene en kind samen met zijn esthetische vorm. Naast het gebruik als kinderbassin, biedt het een functie voor wassing en schoenpoets, die wordt gebruikt in de islamcultuur. De algemene benadering bij het ontwerpen van een wastafel is modernisme en functionalisme. Deze benadering beïnvloedt het ontwerp zo belangrijk.

Badkamerset

LOTUS

Badkamerset Reflectie op de badkamers van Lotus Flowers ... De Lotus-badkamer is geïmplementeerd door inspiratie te halen uit de vorm van de bladeren van de Lotusbloem. Zhou Dunyi, die de filosofie van Confucius onderwijst, zei: "Ik hou van de Lotusbloem omdat deze in de modder groeit en nooit vies wordt", in zijn verhandeling. Lotusbladeren zijn vuilafstotend zoals hierin vermeld. Bij de productie van de serie is de bladstructuur van de lotusbloem nagebootst

Binnenverlichting

Jordan Apotheke

Binnenverlichting De functionele armaturen ondersteunen de expressieve architectuur van het apotheekinterieur en zijn onopvallend in hun uiterlijk, waardoor ze de aandacht vestigen op hun lichteffect in plaats van op hun armatuurontwerp. De armaturen voor basisverlichting zijn óf geïntegreerd in pendelarmaturen die de vorm van het meubel volgen óf worden aan de zijkanten van het systeemplafond gemonteerd en houden het zo vrij mogelijk van downlights. Zo kunnen de gebruikers zich concentreren op het lichtspoor dat door de apotheek leidt, bestaande uit tegels met RGB-LED-achtergrondverlichting die overeenkomen met de kleur van de eveneens dynamisch verlichte tellers.

Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan

SEREL Purity

Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan Terwijl de Purity toiletpot de overheersing van zachte overgangen binnendringt, laat het ook een eenvoudige en minimale wind achter in de omgeving. Het beïnvloedt niet alleen de gebruiker met zijn esthetiek, maar ontmoet ook reinheid en onschuld en respecteert de natuur. De algemene benadering in het ontwerp van de stoelhoezenset van eenvoudig te demonteren, toiletmechanisme met vergrendelingsmechanisme is het gebruik van functieknoppen die in het binnenste deel van de hoezen worden geplaatst. Knoppen die door de gebruiker worden aangeraakt, worden op de plaatsen geplaatst die het moeilijkst vies worden, dus dit levert een extra voordeel op met betrekking tot hygiëne.