Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel Met Verstelbaar Tafelblad

Dining table and beyond

Tafel Met Verstelbaar Tafelblad Deze tafel kan het oppervlak aanpassen aan verschillende vormen, materialen, texturen en kleuren. In tegenstelling tot een conventionele tafel, waarvan het tafelblad dient als een vast oppervlak voor de serveeraccessoires (borden, serveerschalen, enz.), Fungeren de componenten van deze tafel als zowel het oppervlak als de serveeraccessoires. Deze accessoires kunnen worden samengesteld in verschillende vorm- en maatcomponenten, afhankelijk van de vereiste eetbehoeften. Dit unieke en innovatieve ontwerp verandert een traditionele eettafel in een dynamisch middelpunt door de voortdurende herschikking van gebogen accessoires.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium vertegenwoordigt puur hedonisme, perversie op vier wielen, een abstract concept voor de meeste mensen en realisatie van dromen voor de weinigen. Het staat voor ultiem plezier, een nieuwe perceptie van van het ene punt naar het andere gaan, waar het doel niet zo belangrijk is als de ervaring. Shayton is ingesteld om de grenzen van de materiƫle mogelijkheden te ontdekken, om nieuwe alternatieve groene voortstuwingen en materialen te testen die de prestaties zouden kunnen verbeteren met behoud van de stamboom van de hypercar. Fase die volgt is om de investeerder (s) te vinden en Shayton Equilibrium te realiseren.

Bureau Om Te Bouwen Tot Bed

1,6 S.M. OF LIFE

Bureau Om Te Bouwen Tot Bed Het belangrijkste concept was om commentaar te geven op het feit dat ons leven aan het krimpen is om in de kleine ruimte van ons kantoor te passen. Uiteindelijk realiseerde ik me dat elke beschaving een heel andere perceptie van dingen kan hebben, afhankelijk van de sociale context. Dit bureau kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een siƫsta of om een paar uur 's nachts te slapen op die dagen dat iemand moeite heeft om deadlines te halen. Het project is vernoemd naar de afmetingen van het prototype (2,00 meter lang en 0,80 meter breed = 1,6 cm) en het feit dat werk steeds meer ruimte inneemt in ons leven.

Biometrisch Toegangsapparaat Om Deuren Te Ontgrendelen

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisch Toegangsapparaat Om Deuren Te Ontgrendelen Een biometrisch apparaat ingebouwd in muren of kiosken dat de iris en het hele gezicht vastlegt en vervolgens verwijst naar een database om gebruikersrechten te bepalen. Het geeft toegang door deuren te ontgrendelen of gebruikers in te loggen. Gebruikersfeedback-functies zijn ingebouwd voor eenvoudige zelfuitlijning. Leds verlichten het oog onzichtbaar en er is een flitser voor weinig licht. De voorkant heeft 2 plastic delen waardoor duo-tone kleuren mogelijk zijn. Het kleinere deel trekt de aandacht met fijne details. De vorm vereenvoudigt 13 naar voren gerichte componenten tot een meer esthetisch product. Het is voor zakelijke, industriƫle en thuismarkten.

Sensorkraan

miscea KITCHEN

Sensorkraan Het miscea KITCHEN-systeem is 's werelds eerste echt aanraakvrije keukenmengkraan met meerdere vloeistoffen. Door 2 dispensers en een kraan te combineren in ƩƩn uniek en gebruiksvriendelijk systeem, zijn er geen aparte dispensers meer nodig in de keuken. De kraan is volledig aanraakvrij voor maximale handhygiƫne en vermindert de verspreiding van schadelijke bacteriƫn. Met het systeem kunnen verschillende hoogwaardige en effectieve zepen, reinigings- en desinfectiemiddelen worden gebruikt. Het beschikt over de snelste en meest betrouwbare sensortechnologie die op de markt verkrijgbaar is voor nauwkeurige prestaties.

Sensorkraan

miscea LIGHT

Sensorkraan De miscea LIGHT-serie met sensor geactiveerde kranen hebben een geĆÆntegreerde zeepdispenser die rechtstreeks in de kraan is ingebouwd voor gemak en maximale handhygiĆ«nevoordelen. Met behulp van snelle en betrouwbare sensortechnologie geeft het zeep en water af voor een hygiĆ«nische en ergonomische handwaservaring. De ingebouwde zeepdispenser wordt geactiveerd wanneer de hand van een gebruiker de zeepsector passeert. Zeep wordt dan pas afgegeven als de hand van een gebruiker onder de zeepuitlaat van de kraan wordt geplaatst. Water kan intuĆÆtief worden opgenomen door uw handen onder de wateruitlaat te houden.