Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sensorkraan

miscea LIGHT

Sensorkraan De miscea LIGHT-serie met sensor geactiveerde kranen hebben een geĆÆntegreerde zeepdispenser die rechtstreeks in de kraan is ingebouwd voor gemak en maximale handhygiĆ«nevoordelen. Met behulp van snelle en betrouwbare sensortechnologie geeft het zeep en water af voor een hygiĆ«nische en ergonomische handwaservaring. De ingebouwde zeepdispenser wordt geactiveerd wanneer de hand van een gebruiker de zeepsector passeert. Zeep wordt dan pas afgegeven als de hand van een gebruiker onder de zeepuitlaat van de kraan wordt geplaatst. Water kan intuĆÆtief worden opgenomen door uw handen onder de wateruitlaat te houden.

Geautomatiseerde Immigratieterminal

CVision MBAS 1

Geautomatiseerde Immigratieterminal MBAS 1 is ontworpen om de aard van beveiligingsproducten te trotseren en intimidatie en angst voor zowel technologische als psychologische aspecten te minimaliseren. Het ontwerp ziet er vriendelijk uit met strakke lijnen die naadloos overgaan van scanner tot scherm. Spraak en beeld op het scherm begeleiden nieuwe gebruikers stap voor stap door het immigratieproces. Het scanpad voor vingerafdrukken kan worden verwijderd voor eenvoudig onderhoud of snelle vervanging. MBAS 1 is een uniek product dat tot doel heeft de manier waarop we grenzen overschrijden te veranderen, waardoor interactie in meerdere talen en een vriendelijke, niet-discriminerende gebruikerservaring mogelijk wordt.

Messenblok

a-maze

Messenblok Het ontwerp van het messenblok met een doolhof heeft tot doel onze mentale en visuele zintuigen gelijkelijk te stimuleren. De manier waarop het messen opslaat en organiseert, is op een unieke manier geĆÆnspireerd door het spel uit de kindertijd dat we allemaal kennen. Door esthetiek en functionaliteit perfect samen te voegen, dient een doolhof zijn doel en, nog belangrijker, bouwt het een band met ons op die emoties van nieuwsgierigheid en plezier oproept. Puur in zijn vorm laat een doolhof ons genieten van zijn eenvoud die zoveel meer doet met minder. Hierdoor zorgt a-doolhof voor een authentieke productinnovatie met een onvergetelijke gebruikerservaring en een bijpassende look.

De Kroonluchter

Bridal Veil

De Kroonluchter Dit kunst - kunstobject met licht aan. Ruime kamer met een plafond met een complex profiel, zoals stapelwolken. Kroonluchter past in een ruimte, vloeiend vloeiend van de voorwand naar het plafond. Kristallen en witte emailblaadjes in combinatie met de elastische buiging van dunne buisjes creƫren het beeld van een vliegende sluier over de wereld. De overvloed aan licht en gouden gloed vliegende vogels creƫren een gevoel van ruimte en vreugde.

Lamp

the Light in the Bubble

Lamp Het licht in de koepel is een moderne gloeilamp ter nagedachtenis aan de gloeilamplamp van de oude gloeidraad Edison. Dit is een led-lichtbron die in een plexiglasplaat is gemonteerd en met een laser is uitgesneden in de vorm van een gloeilamp. De lamp is transparant, maar als je het licht aandoet, zie je de gloeidraad en de lampvorm. Het kan worden gebruikt als pendellamp of ter vervanging van een traditionele gloeilamp.

Hanglamp

Spin

Hanglamp Spin, ontworpen door Ruben Saldana, is een hangende LED-lamp voor accentverlichting. De minimalistische uitdrukking van zijn essentiƫle lijnen, zijn ronde geometrie en zijn vorm, geven Spin zijn mooie en harmonieuze ontwerp. De behuizing, volledig vervaardigd uit aluminium, geeft lichtheid en consistentie en fungeert als koellichaam. De verzonken plafondbasis en de ultradunne tensor wekken een gevoel van zweefbaarheid vanuit de lucht op. Verkrijgbaar in zwart en wit, Spin is de perfecte armatuur om te plaatsen in bars, balies, vitrines ...