Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armatuur

vanory Estelle

Armatuur Estelle combineert klassiek design in de vorm van een cilindrische, handgemaakte glazen behuizing met innovatieve lichttechnologie die driedimensionale lichteffecten op de textiele lampenkap produceert. Bewust ontworpen om lichtstemmingen om te zetten in een emotionele ervaring, biedt Estelle een oneindige verscheidenheid aan statische en dynamische sferen die allerlei kleuren en overgangen produceren, bestuurd via een aanraakpaneel op de armatuur of een smartphone-app.

Tafel

la SINFONIA de los ARBOLES

Tafel De tafel la SINFONIA de los ARBOLES is een zoektocht naar poƫzie in design... Een bos gezien vanaf de grond is als kolommen die vervagen in de lucht. We kunnen ze niet van bovenaf zien; het bos lijkt in vogelvlucht op een glad tapijt. Verticaliteit wordt horizontaliteit en blijft toch verenigd in zijn dualiteit. Evenzo doet de tafel la SINFONIA de los ARBOLES denken aan de takken van de bomen die een stabiele basis vormen voor een subtiel aanrechtblad dat de zwaartekracht uitdaagt. Slechts hier en daar flikkeren de zonnestralen door de takken van de bomen.

Verlichting

Mondrian

Verlichting De hanglamp Mondriaan bereikt emoties door middel van kleuren, volumes en vormen. De naam leidt tot zijn inspiratie, de schilder Mondriaan. Het is een hanglamp met een rechthoekige vorm in een horizontale as opgebouwd uit meerdere lagen gekleurd acrylaat. De lamp heeft vier verschillende aanzichten die profiteren van de interactie en harmonie die wordt gecreƫerd door de zes kleuren die voor deze compositie zijn gebruikt, waarbij de vorm wordt onderbroken door een witte lijn en een gele laag. Mondriaan straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en creƫert een diffuse, niet-invasieve verlichting, aangepast met een dimbare draadloze afstandsbediening.

Dumbbell Handgreep

Dbgripper

Dumbbell Handgreep Dit is een veilig en goed houvast fitnessgereedschap voor alle leeftijden. Soft-touch coating op het oppervlak, voor een zijdezacht gevoel. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen met een speciale materiaalformule die 6 verschillende hardheidsniveaus produceert, met verschillende grootte en gewicht, voor optionele gripkrachttraining. Handgrijper past ook op de afgeronde inkeping aan beide zijden van de halterstang, waardoor er gewicht aan wordt toegevoegd voor het trainen van de armspieren tot 60 soorten verschillende krachtcombinaties. De opvallende kleuren van licht tot donker, geven de sterkte en het gewicht aan van licht tot zwaar.

Vaas

Canyon

Vaas De handgemaakte bloemenvaas werd geproduceerd door 400 stuks precisie lasersnijdend plaatmetaal met verschillende diktes, laag voor laag gestapeld en stuk voor stuk gelast, wat een artistiek beeldhouwwerk van bloemenvaas demonstreert, gepresenteerd in een gedetailleerd patroon van de kloof. Lagen van gestapeld metaal tonen de textuur van de canyonsectie, en verhogen ook de scenario's met verschillende omgevingen, waardoor onregelmatig veranderende natuurlijke textuureffecten ontstaan.

Stoel

Stool Glavy Roda

Stoel Kruk Glavy Roda belichaamt de kwaliteiten die inherent zijn aan het gezinshoofd: integriteit, organisatie en zelfdiscipline. Rechte hoeken, cirkels en een rechthoek vormen in combinatie met ornamentele elementen ondersteunen de verbinding van verleden en heden, waardoor de stoel een tijdloos object wordt. De stoel is gemaakt van hout met gebruik van milieuvriendelijke coatings en kan in elke gewenste kleur worden geverfd. Kruk Glavy Roda past natuurlijk in elk interieur van een kantoor, hotel of privƩwoning.