Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gelaagde Trolley

Kali

Gelaagde Trolley Deze step-trolley is een van de elementen van de K-serie van de ontwerper voor het merk QUISO. Het is gemaakt van prachtig bewerkt massief hout. Het stevige en gedrongen ontwerp maakt het ideaal voor het serveren van alcohol aan de restauranttafel. Voor de veiligheid en elegantie van het servies zijn de glazen opgehangen aan een kussen, worden de flessen geïmmobiliseerd door een antisliplaag, de industriële wielen rollen soepel en geruisloos.

Multifunctionele Trolley

Km31

Multifunctionele Trolley Patrick Sarran heeft de Km31 gemaakt voor een breed scala aan restauranttoepassingen. De belangrijkste beperking was multifunctionaliteit. Deze kar kan afzonderlijk worden gebruikt voor het serveren van één tafel, of in een rij met anderen voor een buffet. De ontwerper ontwierp een gelede Krion-top die op dezelfde verrijdbare basis was gemonteerd die hij had ontworpen voor een reeks trolleys zoals de KEZA en later de Kvin, de Herbal Tea Garden en de Kali, samen de K-serie genoemd. Door de hardheid van de Krion kon een complete lichte afwerking worden gekozen, met de stevigheid die nodig is voor een luxueus etablissement.

Automatische Koffiemachine

F11

Automatische Koffiemachine Eenvoudige en elegante, strakke lijnen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het F11-ontwerp past in professionele en huishoudelijke omgevingen. Het 7-inch kleurentouchdisplay is buitengewoon gebruiksvriendelijk en intuïtief. De F11 is een "one touch" -machine waarmee u uw favoriete dranken kunt aanpassen voor een snelle selectie. Er zijn grotere bonencontainers, waterreservoirs en koffiedikbak beschikbaar om piekuren het hoofd te bieden Gepatenteerde zetgroep kan onder druk staande espresso of niet onder druk staande gewone koffie leveren en het aroma wordt gegarandeerd door keramische platte messen.

Beveiligingsapparaat

G2 Face Recognition

Beveiligingsapparaat hoge kwaliteit van materialen en eenvoud van ontwerp maken dit beveiligingsapparaat voor gezichtsherkenning chique, stijlvol en robuust. Geavanceerde technologie van binnen om het een van de snelste ter wereld te maken en zeer nauwkeurig, niemand kan het algoritme bedriegen. Waterdicht product met een sfeervol ledlicht aan de achterkant om zelfs in het koudste kantoor een sfeervolle sfeer te creëren. Door het compacte formaat past hij bijna overal en door de vorm kan hij horizontaal of verticaal worden geplaatst.

Evoluerende Meubels

dotdotdot.frame

Evoluerende Meubels Huizen worden kleiner, dus ze hebben lichtgewicht meubilair nodig dat veelzijdig is. Het Dotdotdot.Frame is het eerste mobiele, aanpasbare meubelsysteem op de markt. Effectief en compact, het frame kan aan de muur worden bevestigd of ertegen worden geleund voor eenvoudige plaatsing in huis. En de aanpasbaarheid komt van de 96 gaten en een groeiend assortiment accessoires om erin te bevestigen. Gebruik een of voeg indien nodig meerdere systemen samen - er is een oneindige combinatie beschikbaar.

Recyclebaar Afvalsorteersysteem

Spider Bin

Recyclebaar Afvalsorteersysteem Spider bin is een universele en economische oplossing voor het sorteren van recyclebare materialen. Er wordt een groep pop-up bakken gemaakt voor thuis, op kantoor of buitenshuis. Een item heeft twee basisonderdelen: een frame en een tas. Hij kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst, is gemakkelijk te vervoeren en op te slaan, omdat hij plat kan zijn wanneer hij niet wordt gebruikt. Kopers bestellen online spiderbakken, waar ze de maat, het aantal spinnenbakken en het zaktype kunnen kiezen op basis van hun behoeften.