Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctioneel Bureau

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunctioneel Bureau Deze Portable Lap Desk Installation No.1 is ontworpen om gebruikers een werkruimte te bieden die flexibel, veelzijdig, gefocust en opgeruimd is. Het bureau is een uiterst ruimtebesparende oplossing voor wandmontage en kan plat tegen de wand worden opgeborgen. Het van bamboe gemaakte bureau is afneembaar van de muurbeugel waardoor de gebruiker het op verschillende plaatsen in huis als schootbureau kan gebruiken. Het bureau heeft ook een groef aan de bovenkant, die kan worden gebruikt als telefoon- of tabletstandaard om de gebruikerservaring van het product te verbeteren.

Water- En Spiritusglazen

Primeval Expressions

Water- En Spiritusglazen Eivormige kristallen glazen met een schuin aflopende snit. Een simpele druppel glasvocht, een natuurlijke lens, gevangen in levendige kristallen glazen die vrolijk op hun rondheid schommelen, terwijl ze hun stabiliteit behouden door een doordachte ordening van materialen. Hun rocking zorgt voor een ontspannen en leuke sfeer. Een bril past discreet in de handpalm wanneer deze wordt vastgehouden. In symbiose met zacht ontworpen, handgemaakte onderzetters van walnoot of xyliet - oud hout. Aangevuld met ellipsvormige dienbladen van walnotenhout voor drie of tien glazen en een dienblad voor fingerfood. De dienbladen zijn draaibaar door hun gladde elliptische vorm.

Stoel

Tulpi-seat

Stoel Tulpi-design is een Nederlandse ontwerpstudio met een flair voor eigenzinnig, origineel en speels design voor binnen- en buitenomgevingen, met een grote focus op public design. Marco Manders verwierf internationale erkenning met zijn Tulpi-stoel. De opvallende Tulpi-zitting geeft kleur aan elke omgeving. Het is een ideale combinatie van design, ergonomie en duurzaamheid met een enorme funfactor! De Tulpi-stoel klapt automatisch in wanneer de inzittende opstaat, wat een schone en droge stoel voor de volgende gebruiker garandeert! Met 360 graden rotatie laat de Tulpi-stoel je je eigen uitzicht kiezen!

Stadsverlichting

Herno

Stadsverlichting De uitdaging van dit project is om stadsverlichting te ontwerpen die is afgestemd op de omgeving van Teheran en aantrekkelijk is voor de burger. Deze lamp is geĆÆnspireerd op de Azadi-toren: het belangrijkste symbool van Teheran. Dit product is ontworpen om de omgeving en mensen te verlichten met warme lichtuitstraling en om een vriendelijke sfeer te creĆ«ren met verschillende kleuren.

Draadloze Luidsprekers

FiPo

Draadloze Luidsprekers FiPo (afgekorte vorm van "Fire Power") met zijn opvallende ontwerp verwijst naar de diepe penetratie van geluid in botcellen als ontwerpinspiratie. Het doel is om een hoog vermogen en geluid van hoge kwaliteit te produceren in het lichaamsbeen en de cellen ervan. Hierdoor kan de gebruiker de speaker via bluetooth verbinden met mobiele telefoon, laptop, tablets en andere apparaten. De plaatsingshoek van de luidspreker is ontworpen met het oog op ergonomische normen. Bovendien kan de luidspreker worden gescheiden van de glazen basis, waardoor de gebruiker hem opnieuw kan opladen.

Fietsverlichting

Safira Griplight

Fietsverlichting SAFIRA is geĆÆnspireerd door de bedoeling om rommelige accessoires op het stuur op te lossen voor moderne fietsers. Door voorlicht en richtingaanwijzer in het greepontwerp te integreren, bereikt u op briljante wijze het doel. Door ook de ruimte van het holle stuur te gebruiken als batterijcabine, wordt de capaciteit van elektriciteit gemaximaliseerd. Door de combinatie van de handgreep, fietsverlichting, richtingaanwijzer en stuuraccu-cabine wordt de SAFIRA het meest compacte en relevante krachtige fietsverlichtingssysteem.