Design tijdschrift
Design tijdschrift
Automatische Koffiemachine

F11

Automatische Koffiemachine Eenvoudige en elegante, strakke lijnen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het F11-ontwerp past in professionele en huishoudelijke omgevingen. Het 7-inch kleurentouchdisplay is buitengewoon gebruiksvriendelijk en intuĆÆtief. De F11 is een "one touch" -machine waarmee u uw favoriete dranken kunt aanpassen voor een snelle selectie. Er zijn grotere bonencontainers, waterreservoirs en koffiedikbak beschikbaar om piekuren het hoofd te bieden Gepatenteerde zetgroep kan onder druk staande espresso of niet onder druk staande gewone koffie leveren en het aroma wordt gegarandeerd door keramische platte messen.

Beveiligingsapparaat

G2 Face Recognition

Beveiligingsapparaat hoge kwaliteit van materialen en eenvoud van ontwerp maken dit beveiligingsapparaat voor gezichtsherkenning chique, stijlvol en robuust. Geavanceerde technologie van binnen om het een van de snelste ter wereld te maken en zeer nauwkeurig, niemand kan het algoritme bedriegen. Waterdicht product met een sfeervol ledlicht aan de achterkant om zelfs in het koudste kantoor een sfeervolle sfeer te creƫren. Door het compacte formaat past hij bijna overal en door de vorm kan hij horizontaal of verticaal worden geplaatst.

Evoluerende Meubels

dotdotdot.frame

Evoluerende Meubels Huizen worden kleiner, dus ze hebben lichtgewicht meubilair nodig dat veelzijdig is. Het Dotdotdot.Frame is het eerste mobiele, aanpasbare meubelsysteem op de markt. Effectief en compact, het frame kan aan de muur worden bevestigd of ertegen worden geleund voor eenvoudige plaatsing in huis. En de aanpasbaarheid komt van de 96 gaten en een groeiend assortiment accessoires om erin te bevestigen. Gebruik een of voeg indien nodig meerdere systemen samen - er is een oneindige combinatie beschikbaar.

Recyclebaar Afvalsorteersysteem

Spider Bin

Recyclebaar Afvalsorteersysteem Spider bin is een universele en economische oplossing voor het sorteren van recyclebare materialen. Er wordt een groep pop-up bakken gemaakt voor thuis, op kantoor of buitenshuis. Een item heeft twee basisonderdelen: een frame en een tas. Hij kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst, is gemakkelijk te vervoeren en op te slaan, omdat hij plat kan zijn wanneer hij niet wordt gebruikt. Kopers bestellen online spiderbakken, waar ze de maat, het aantal spinnenbakken en het zaktype kunnen kiezen op basis van hun behoeften.

Ijsvorm

Icy Galaxy

Ijsvorm De natuur is altijd een van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest voor ontwerpers. Het idee kwam in de hoofden van ontwerpers door in de ruimte en het beeld van Milk Way Galaxy te kijken. Het belangrijkste aspect in dit ontwerp was het creƫren van een unieke vorm. Veel ontwerpen die op de markt zijn, zijn gericht op het maken van het meest heldere ijs, maar in dit gepresenteerde ontwerp hebben de ontwerpers zich bewust gefocust op de vormen die worden gemaakt door de mineralen terwijl het water in ijs verandert, om duidelijker te zijn, de ontwerpers hebben een natuurlijk defect getransformeerd in een prachtig effect. Dit ontwerp zorgt voor een spiraalvormige bolvorm.

Transformationele Fietsenstalling

Smartstreets-Cycleparkā„¢

Transformationele Fietsenstalling Het Smartstreets-Cyclepark is een veelzijdige, gestroomlijnde fietsenstalling voor twee fietsen die binnen enkele minuten past om een snelle verbetering van de fietsparkeervoorzieningen in stedelijke gebieden mogelijk te maken zonder het straatbeeld rommelig te maken. De uitrusting helpt fietsdiefstal te verminderen en kan zelfs in de smalste straten worden geĆÆnstalleerd, waardoor nieuwe waarde wordt vrijgemaakt uit bestaande infrastructuur. De apparatuur is gemaakt van roestvrij staal en kan in een RAL-kleur worden aangepast en kan worden gebrandmerkt voor lokale autoriteiten of sponsors. Het kan ook worden gebruikt om fietsroutes te identificeren. Het kan opnieuw worden geconfigureerd om in elke maat of stijl van kolom te passen.