Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Mini Mech

Speelgoed Geïnspireerd door de flexibele aard van modulaire structuren, is Mini Mech een verzameling transparante blokken die tot complexe systemen kunnen worden samengevoegd. Elk blok bevat een mechanische eenheid. Door het universele ontwerp van koppelingen en magnetische connectoren zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Dit ontwerp heeft zowel educatieve als recreatieve doeleinden. Het is gericht op het ontwikkelen van de kracht van creatie en stelt jonge ingenieurs in staat om het echte mechanisme van elke eenheid afzonderlijk en collectief in het systeem te zien.

Kraan

Aluvia

Kraan Het ontwerp van Aluvia put inspiratie uit alluviale erosie, waarbij water door de tijd en doorzettingsvermogen zachte silhouetten op de rotsen vormt; net als kiezelstenen aan de rivierzijde, verleiden de zachtheid en vriendelijke rondingen in het ontwerp van de handgreep de gebruiker tot een moeiteloze bediening. De zorgvuldig vervaardigde overgangen laten het licht vloeiend langs de oppervlakken reizen, waardoor elk product een harmonieuze uitstraling krijgt.

Laptoptafel

Ultraleggera

Laptoptafel In de leefruimte van de gebruiker kan het de taak van een salontafel op zich nemen en voldoen aan de behoeften van het neerzetten, achterlaten, rekening houdend met een aantal objecten; Het is niet alleen ontworpen voor laptopgebruik, maar is mogelijk minder specifiek voor laptopgebruik; Het kan verschillende zitposities mogelijk maken zonder de mobiliteit te beperken bij gebruik op de knie; Kortom, een huismeubel dat niet bedoeld is voor gebruik op de knieën, maar toch wordt aanbevolen om te gebruiken op momenten die te vinden zijn in ziteenheden zoals zitbanken voor korte termijn.

Stoel

Stocker

Stoel De Stocker is een fusie tussen een kruk en een stoel. De licht stapelbare houten zittingen zijn geschikt voor particuliere en semi-officiële ruimtes. De expressieve vorm onderstreept de schoonheid van lokaal hout. Het ingewikkelde structurele ontwerp en de constructie maken het mogelijk met een materiaaldikte van 8 mm van 100 procent massief hout om een robuust maar licht artikel te creëren dat slechts 2300 gram weegt. De compacte constructie van de Stocker zorgt voor ruimtebesparende opslag. Op elkaar gestapeld, kan het gemakkelijk worden opgeborgen en door het innovatieve ontwerp kan Stocker volledig onder een tafel worden geschoven.

Salontafel

Drop

Salontafel Druppel die zorgvuldig wordt geproduceerd door hout- en marmermeesters; bestaat uit laklichaam op het massief hout en marmer. De specifieke textuur van marmer scheidt alle producten van elkaar. Ruimtedelen van drop-salontafel helpen bij het organiseren van de kleine huisaccessoires. Een andere belangrijke eigenschap van het ontwerp is bewegingsvrijheid door verborgen wielen onder de carrosserie. Met dit ontwerp kunnen verschillende combinaties met marmer en kleuralternatieven worden gemaakt.

Werktafel

Timbiriche

Werktafel Het ontwerp lijkt het voortdurend veranderende leven van de hedendaagse man te weerspiegelen in een polyvalente en inventieve ruimte die met een enkel oppervlak gevormd door de afwezigheid of aanwezigheid van de stukken hout die schuiven, verwijderen of plaatsen, oneindig veel mogelijkheden biedt om de objecten te ordenen. in een werkruimte, die duurzaamheid verzekert in de op maat gemaakte plaatsen en die inspelen op de behoeften van elk moment. De ontwerpers zijn geïnspireerd door het traditionele timbiriche-spel en hebben de essentie opnieuw gemaakt van het accommoderen van de matrix van persoonlijke verplaatsbare punten die een speelse ruimte biedt aan de werkplek.