Design tijdschrift
Design tijdschrift
Settopbox

T-Box2

Settopbox T-Box2 is een nieuw technisch apparaat om internet, multimedia en communicatie te integreren en thuisgebruikers gediversifieerde interactieve diensten aan te bieden, waaronder het afspelen van massale internetinhoud en HD-videogesprekken. Door STB aan te sluiten op tv in de familienetwerkomgeving, kan de gebruiker snel een gewone tv upgraden naar een smart-tv, waardoor gezinsgebruikers een uitstekende AV-entertainmentervaring krijgen.

Badkamermeubels

Sott'Aqua Marino

Badkamermeubels De Sott'Aqua Marino-collectie met zijn creatieve details van de onderwaterwereld tot de badkamers, biedt de luxe om je eigen badkamer te ontwerpen door gebruik te maken van het brede scala aan beschikbare modulatiekeuzes.Sott'Aqua Marino is in staat om voor elke badkamer met zijn flexibiliteit om te gebruiken met enkele of dubbele wastafelkasten. De ronde spiegel die aan de muur is bevestigd met een hanger heeft ook een verborgen verlichtingssysteem. De cederhouten poef op wielen doet ook dienst als wasmand.

47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

Triump

47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt, Constructivistische benaderingen die het gevoel van gladheid stimuleren, nette randen zijn onze inspiratie geweest. De ontwerper wilde de hap-tische en visuele zintuigen van het publiek voeden met illusies gecreƫerd met verschillende materialen zoals glas, plaatstaal, verchroomde oppervlakken en wit licht.

Douche

Rain Soft

Douche Het watervalgezicht in de natuur kan iedereen aantrekken en er naar kijken of onder douchen, kan een ontspannend gevoel creĆ«ren. Dus het was nodig om de ontspannende scĆØne van de waterval in huizen en appartementen te simuleren, zodat men de vreugde van het douchen kan ervaren onder de waterval thuis. er zijn twee soorten spatten in dit ontwerp. Vuistmodus: de dichtheid of concentratie van het water is in het midden en men kan het lichaam wassen Tweede modus: het water wordt verticaal uit de ring gegoten en men kan shampoo gebruiken en hij is omgeven door een muur van water en deze muur kan worden l

High-End Tv

La Torre

High-End Tv In dit ontwerp is er geen voorklep die het scherm vasthoudt. De tv wordt vastgehouden door de achterkast die verborgen is achter het beeldscherm. De eloxale dunne rand rondom het scherm wordt alleen gebruikt voor cosmetische illusie. Om al deze redenen is het enige dominante element een display in tegenstelling tot de gewone tv-vorm. Eiffeltoren is de inspiratiebron voor La Torre. Enkele van de belangrijkste overeenkomsten van deze twee zijn reformistisch in hun tijd en hebben hetzelfde zijaanzicht.

42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-tv is ontworpen om het beeld op het scherm te benadrukken door een smalle rand toe te passen en de tv-trend te vangen met de slanke look. De scherpte op de dunne rand rond het scherm zorgt voor verschillende reflecties en uitstraling van licht op het oppervlak, wat resulteert in de lichtheid van het ontwerp. Dit heeft ook invloed op het ontwerp van de tv-standaard. Met metaal afgewerkte oppervlakken met matige plastic voetjes en semi-transparante voetnek worden met hetzelfde doel uitgevoerd met tv. Het aanpassingsgedeelte van de AGILE zijn de transparante lenzen in kleuren.