Design tijdschrift
Design tijdschrift
Succulent Dedicated Kweekkast

Bloom

Succulent Dedicated Kweekkast Bloom is een succulente speciale kweekbak die fungeert als stijlvol huismeubilair. Het biedt perfecte groeiomstandigheden voor vetplanten. Het belangrijkste doel van het product is om het verlangen en de koestering te vervullen voor wie in stedelijke gebieden woont met minder toegang tot een groene omgeving. Het stadsleven kent veel uitdagingen in het dagelijks leven. Dat leidt ertoe dat mensen hun aard negeren. Bloom wil de brug zijn tussen consumenten en hun natuurlijke verlangens. Het product is niet geautomatiseerd, het is bedoeld om de consument te helpen. De applicatie-ondersteuning stelt gebruikers in staat actie te ondernemen met hun planten waardoor ze kunnen voeden.

Theemaker

Grundig Serenity

Theemaker Serenity is een eigentijdse theemaker die zich richt op een prettige gebruikerservaring. Het project richt zich voornamelijk op esthetische elementen en gebruikerservaring, aangezien het hoofddoel suggereert dat het product verschilt van de bestaande producten. Het dok van de theemaker is kleiner dan het lichaam, waardoor het product over de grond kan kijken dat een unieke identiteit geeft. Licht gebogen lichaam gecombineerd met gesneden oppervlakken ondersteunt ook de unieke identiteit van het product.

Kroonluchter

Lory Duck

Kroonluchter De Lory Duck is ontworpen als een ophangsysteem dat is samengesteld uit modules van messing en epoxyglas, die elk lijken op een eend die moeiteloos door koel water glijdt. De modules bieden ook configureerbaarheid; met een aanraking kunnen ze allemaal in elke richting worden aangepast en op elke hoogte worden opgehangen. De basisvorm van de lamp was relatief snel geboren. Het had echter maanden van onderzoek en ontwikkeling met talloze prototypes nodig om de perfecte balans en de beste look vanuit alle mogelijke hoeken te creëren.

Vlinderhanger

Butterfly

Vlinderhanger De vlinderhanger dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vorm van een vliegende vlinder. Het zijn minimalistische meubelen die op een handige manier in elkaar gezet kunnen worden door het ontwerp van de losse componenten, gebruikers kunnen de hanger snel met blote handen monteren. Wanneer het nodig is om te verplaatsen, is het handig om het na demontage te vervoeren. De installatie duurt slechts twee stappen: 1. stapel beide frames samen om een X te vormen; en laat de ruitvormige frames aan elke kant overlappen. 2. Schuif het houten stuk aan beide kanten door de overlappende ruitvormige frames om de frames vast te houden

Afzuigkap

Black Hole Hood

Afzuigkap Deze afzuigkap, ontworpen door inspiratie van Black Hole en Worm Hole, maakt het product mooi en modern van vorm, dat veroorzaakt allemaal emotionele gevoelens en betaalbaar. Het zorgt voor emotionele momenten en gemakkelijk gebruik tijdens het koken. Het is licht, eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor moderne iland-keukens.

Spreker

Black Hole

Spreker Black Hole ontworpen op basis van moderne intelligente technologie, en het is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het kan worden aangesloten op elke mobiele telefoon met verschillende platforms, en er is een USB-poort voor aansluiting op externe draagbare opslag. Het ingebedde licht zou als bureaulamp kunnen worden gebruikt. Ook maakt het aantrekkelijke uiterlijk van Black Hole het zo aantrekkelijk dat huishoudartikelen kunnen worden gebruikt in interieurontwerp.