Design tijdschrift
Design tijdschrift
Groeiende Lamp

BB Little Garden

Groeiende Lamp Dit project stelt voor om dit nieuwe gebruik te ondersteunen dat een vollere zintuiglijke kookervaring biedt. BB Little Garden is een stralend groeiende lamp, die de plaats van aromatische planten in de keuken opnieuw wil bezoeken. Het is een volume met duidelijke lijnen, als een echt minimalistisch object. Het strakke ontwerp is speciaal bestudeerd om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan binnenomgevingen en een speciale noot te geven aan de keuken. BB Little garden is een raamwerk voor planten, de zuivere lijn vergroot ze en stoort de lezing niet.

Bijzettafel

una

Bijzettafel naadloze integratie is de essentie van de una-tafel. drie esdoornvormen komen samen om een oppervlak van gehard glas te ondersteunen. het product van intensief nadenken over materialen en hun mogelijkheden, stevig maar toch luchtig van uiterlijk en ongelooflijk lichtgewicht, una komt naar voren als de belichaming van balans en gratie.

Commode

shark-commode

Commode Commode verenigd met een open plank, en dit geeft het gevoel van beweging en twee delen maken het stabieler. Het gebruik van verschillende oppervlakteafwerkingen en verschillende kleuren maakt het mogelijk om verschillende stemmingen te creëren en kan in verschillende interieurs worden geïnstalleerd. De gesloten commode en open plank wekken de illusie van een levend wezen.

Tafel

Minimum

Tafel Zeer licht en eenvoudig in productie en transport. Het is een zeer functioneel ontwerp, hoewel het van buitenaf erg licht en uniek is. Deze unit is een volledig demonteerbare unit, die op elke plaats kan worden gedemonteerd en gemonteerd. De lengte kan gecombineerd worden gemaakt, omdat het houten-metalen poten kunnen zijn, gemonteerd via de metalen connectoren. De vorm en kleur van de poten kunnen naar wens worden aangepast.

Kast

Deco

Kast De ene kast hing boven de andere. Zeer uniek ontwerp, waardoor het meubilair de ruimte niet opvult, aangezien de dozen niet op de grond staan, maar opgehangen. Het is erg handig in gebruik, omdat de dozen zijn onderverdeeld in groepen en op deze manier zal het erg handig zijn voor de gebruiker. De kleurvariatie van de materialen is beschikbaar.

Commode

dog-commode

Commode Deze commode lijkt aan de buitenkant op een hond. Het is erg vrolijk, maar tegelijkertijd erg functioneel. In deze commode bevinden zich dertien dozen van verschillende grootte. Deze commode bestaat uit drie afzonderlijke delen, die met elkaar zijn verbonden om één uniek ding te vormen. De originele poten geven de illusie van staande hond.