Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Lollipop

Fauteuil De Lollipop fauteuil is een combinatie van ongebruikelijke vormen en modieuze kleuren. De silhouetten en kleurelementen moesten er in de verte uitzien als snoep, maar tegelijkertijd moest de fauteuil passen in interieurs van verschillende stijlen. De vorm van de chupa-chups vormde de basis van de armleuningen en de rugleuning en zitting zijn gemaakt in de vorm van klassieke snoepjes. De Lollipop fauteuil is gemaakt voor mensen die van gedurfde beslissingen en mode houden, maar functionaliteit en comfort niet willen opgeven.

Luchtkwaliteitscontrole

Midea Sensia AQC

Luchtkwaliteitscontrole Midea Sensia AQC is een intelligente hybride die het interieur integreert met zowel elegantie als stijl. Het brengt gehumaniseerde technologie en innovatie door middel van functies, het regelen van temperatuur- en luchtkwaliteitszuivering met verlichting en vaas naar de kamerinrichting. Het welzijn komt tot stand via sensortechnologie die de omgeving kan uitlezen en de lokale temperatuur en vochtigheid stabiel kan houden, volgens de vorige opstelling, gemaakt door MideaApp.

Airconditioner

Midea Sensia HW

Airconditioner De Midea Sensia bevordert levenskwaliteit en een innovatieve manier om het decoratieobject bloot te leggen. Naast de efficiƫntie en stilte van de luchtstroom, presenteert het het innovatieve aanraakscherm dat toegang geeft tot functies en de kleuren en intensiteit van de bliksem. De kleurentherapie die het antistressproces ondersteunt, trending innovatieve producten op beide manieren: welzijn en esthetiek. Naast de verschillende esthetiek, integreren de vormen het interieur van het huis met zowel elegantie als stijl, waarbij het huis wordt gewaardeerd door indirect licht.

Bureau

Duoo

Bureau Duoo-bureau is de wens om karakter uit te drukken door het minimalisme van vormen. Zijn dunne horizontale lijnen en schuine metalen poten zorgen voor een krachtig visueel beeld. Op de bovenste plank kun je briefpapier plaatsen zodat het niet stoort tijdens het werken. Een verborgen bak op het oppervlak voor het aansluiten van apparaten zorgt voor een schone esthetiek. Het tafelblad van natuurlijk fineer draagt de warmte van de natuurlijke houtstructuur. Het bureau behoudt een onberispelijke balans, dankzij harmonieus geselecteerde materialen, functionaliteit en bruikbaarheid gecombineerd met esthetiek van regelmatige en strikte vormen.

Zelfgemaakte Pastamachine

Hidro Mamma Mia

Zelfgemaakte Pastamachine Hidro Mama Mia is een sociaal-culturele redding door de Italiaanse gastronomie. Extreem gebruiksvriendelijk, licht en compact, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Het maakt een veilige hoge productiviteit mogelijk, waardoor het gezin een aangename kookervaring krijgt in het dagelijkse leven en de interactie met vrienden. De motor is volledig geĆÆntegreerd in de transmissieset en biedt kracht, robuustheid en veilig gebruik, en biedt ook eenvoudige reiniging en ondersteuning. Het snijdt deeg met verschillende diktes en kan een verscheidenheid aan gerechten bereiden: pasta, noedels, lasagne, brood, gebak, pizza en meer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar In tijden van hightech, alle digitale gadgets, vlakheid van aanraakschermen en rationele voertuigen met ƩƩn volume, is het Brescia Hommage-project een old school tweezitter hypercar-ontwerpstudie die werd gezien als een viering van een tijdperk waarin elegante eenvoud, high-touch materialiteit, rauwe kracht, pure schoonheid en de directe verbinding tussen mens en machine waren de regels van het spel. Een tijd waarin dappere en ingenieuze mannen zoals Ettore Bugatti zelf mobiele apparaten creƫerden die de wereld versteld deden staan.