Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Ane

Kruk De kruk Ane heeft massief houten latten die harmonieus lijken te zweven, maar onafhankelijk van de houten poten, boven het stalen frame. De ontwerper stelt dat de kruk, met de hand vervaardigd van gecertificeerd milieuvriendelijk hout, is gevormd door het unieke gebruik van meerdere stukken van één vorm van hout die op een dynamische manier zijn gepositioneerd en gezaagd. Wanneer je op de kruk zit, worden de lichte stijging van de hoek naar de rug en de afrolhoeken aan de zijkanten zo afgewerkt dat er een natuurlijke, comfortabele zithouding ontstaat. De Ane-kruk heeft precies de juiste complexiteit om een elegante afwerking te creëren.

Naam van het project : Ane, Naam van de ontwerper : Troy Backhouse, Naam van de cliënt : troy backhouse.

Ane Kruk

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.