Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bierkleurstalen

Beertone

Bierkleurstalen Beertone is de eerste bierreferentiegids gebaseerd op de verschillende bierkleuren, gepresenteerd in een glazen waaier. Voor de eerste editie verzamelden we informatie van 202 verschillende Zwitserse bieren, die door het land reisden, van oost naar west, van noord naar zuid. Het hele proces kostte veel tijd en een gedetailleerde logistiek om voor elkaar te krijgen, maar het resultaat van deze twee passies samen maakt ons erg trots en verdere edities zijn al gepland. Proost!

Naam van het project : Beertone, Naam van de ontwerper : Alexander Michelbach, Naam van de cli├źnt : Beertone.

Beertone Bierkleurstalen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.