Design tijdschrift
Design tijdschrift
Screenprotector Voor Mobiel Gamen

Game Shield

Screenprotector Voor Mobiel Gamen Monifilm's Game Shield is een 9H-schermbeschermer van gehard glas gemaakt voor het 5G-tijdperk voor mobiele apparaten. Het is geoptimaliseerd voor intensieve en langdurige schermweergave met een Ultra Screen Smoothness van slechts 0,08 micrometer ruwheid zodat de gebruiker met optimale snelheid en precisie kan vegen en aanraken, waardoor het ideaal is voor mobiele games en entertainment. Het biedt ook een schermhelderheid van 92,5 procent met Zero Red Sparkling en andere oogbeschermingsfuncties zoals Anti Blue Light en Anti-Glare voor langdurig kijkcomfort. Game Shield kan worden gemaakt voor zowel Apple iPhone als Android-telefoons.

Runner's Medailles

Riga marathon 2020

Runner's Medailles De medaille voor het 30-jarig jubileum van de Riga International Marathon Course heeft een symbolische vorm die de twee bruggen met elkaar verbindt. Het oneindig doorlopende beeld dat wordt weergegeven door het 3D-gebogen oppervlak, is ontworpen in vijf maten volgens de kilometerstand van de medaille, zoals een hele marathon en een halve marathon. De afwerking is mat brons en de achterkant van de medaille is gegraveerd met de toernooinaam en kilometerstand. Het lint is samengesteld uit de kleuren van de stad Riga, met gradaties en traditionele Letse patronen in eigentijdse patronen.

Programma Van Ontwerpevenementen

Russian Design Pavilion

Programma Van Ontwerpevenementen tentoonstellingen, ontwerpwedstrijden, workshops, educatief ontwerpadvies en publicatieprojecten gericht op het promoten van Russische ontwerpers en merken in het buitenland. Onze activiteiten stimuleren Russisch sprekende ontwerpers om hun kennis en vaardigheden te perfectioneren door middel van internationale projecten en hen te helpen hun rol in de ontwerpgemeenschap te begrijpen, hoe ze hun producten kunnen promoten en concurrerend kunnen maken, en echte innovaties kunnen creëren.

Educatieve En Trainingstool

Corporate Mandala

Educatieve En Trainingstool Corporate mandala is een gloednieuwe educatieve en trainingstool. Het is een innovatieve en unieke integratie van het oude mandala-principe en de huisstijl, ontworpen om teamwerk en algehele bedrijfsprestaties te stimuleren. Bovendien is het een nieuw element van de huisstijl van het bedrijf. Corporate mandala is een groepsactiviteit voor team of individuele activiteit voor manager. Het is specifiek ontworpen voor een bepaald bedrijf en het wordt op een vrije en intuïtieve manier per team of per persoon gekleurd, waarbij iedereen elke kleur of veld kan kiezen.

Draagbare Ultrasone Foutdetector

Prisma

Draagbare Ultrasone Foutdetector Prisma is ontworpen voor niet-invasieve materiaaltesten in de meest extreme omgevingen. Het is de eerste detector die geavanceerde real-time beeldvorming en 3D-scanning bevat, waardoor het interpreteren van fouten veel gemakkelijker wordt en de tijd van de technicus ter plaatse wordt verkort. Met een vrijwel onverwoestbare behuizing en unieke meervoudige inspectiemodi kan Prisma alle testtoepassingen dekken, van oliepijpleidingen tot lucht- en ruimtevaartcomponenten. Het is de eerste detector met integrale gegevensregistratie en automatische generatie van PDF-rapporten. Dankzij draadloze en Ethernet-connectiviteit kan de eenheid eenvoudig worden geüpgraded of gediagnosticeerd.

Laboratorium Waterzuiveringssysteem

Purelab Chorus

Laboratorium Waterzuiveringssysteem Purelab Chorus is het eerste modulaire waterzuiveringssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan individuele laboratoriumbehoeften en ruimte. Het levert alle kwaliteiten gezuiverd water en biedt een schaalbare, flexibele oplossing op maat. Modulaire elementen kunnen door het laboratorium worden verspreid of met elkaar worden verbonden in een uniek torenformaat, waardoor de voetafdruk van het systeem tot een minimum wordt beperkt. Haptische bedieningselementen bieden zeer controleerbare afgiftestroomsnelheden, terwijl een halo van licht de status van Chorus aangeeft. Nieuwe technologie maakt Chorus het meest geavanceerde systeem dat beschikbaar is, waardoor de impact op het milieu en de bedrijfskosten worden verminderd.