Design tijdschrift
Design tijdschrift
Toeristische Attractie

The Castle

Toeristische Attractie The Castle is een privéproject dat twintig jaar geleden in 1996 is gestart vanuit een droom uit de kindertijd om een eigen kasteel te bouwen, hetzelfde als in de sprookjes. De ontwerper is ook een architect, constructeur en de ontwerper van het landschap. Het belangrijkste idee van het project is om een plek te creëren voor gezinsrecreatie, zoals een toeristische attractie.

Educatief Product

Shine and Find

Educatief Product Het belangrijkste voordeel van dit product is het gemak van leren en geheugenverbetering. In Shine and Find wordt elke Constellatie praktisch gemaakt, en deze uitdaging wordt herhaaldelijk geoefend. Het houdt een duurzaam imago in gedachten. Op deze manier leren, praktisch en studeren en herhalen, is niet saai en maakt het geheugen duurzamer en leuker. Het is heel emotioneel, interactief, eenvoudig, puur, minimaal en modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Dit hotel bevindt zich binnen de muren van de Dai-tempel, onderaan de berg Tai. Het doel van de ontwerpers was om het ontwerp van het hotel te transformeren om de gasten een rustige en comfortabele accommodatie te bieden, en tegelijkertijd de gasten de unieke geschiedenis en cultuur van deze stad te laten ervaren. Door eenvoudige materialen, lichte tinten, zachte verlichting en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken te gebruiken, geeft de ruimte een gevoel van zowel geschiedenis als hedendaags weer.

Simulator Voor Heftruckbestuurder

Forklift simulator

Simulator Voor Heftruckbestuurder Een simulator voor heftruckbestuurder van Sheremetyevo-Cargo is een speciale machine die is ontworpen voor het opleiden van heftruckchauffeurs en het controleren van kwalificaties. Het vertegenwoordigt een cabine met een bedieningssysteem, zitplaats en een opvouwbaar panoramisch scherm. Het materiaal van het hoofdsimulatorlichaam is metaal; ook zijn er plastic elementen en ergonomische onlays gemaakt van integraal polyurethaanschuim.

Tentoonstelling

City Details

Tentoonstelling De showcase van ontwerpoplossingen voor hardscape-elementen City Details werd gehouden van 3 oktober tot 5 oktober 2019 in Moskou. Geavanceerde concepten van hardscape-elementen, sport- en speeltuinen, verlichtingsoplossingen en functionele stedelijke kunstvoorwerpen werden gepresenteerd op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Een innovatieve oplossing werd gebruikt om de tentoonstellingsruimte in te richten, waar in plaats van zelfs rijen exposantenstands het werkende miniatuurmodel van de stad werd gebouwd met alle specifieke componenten, zoals: het stadsplein, straten, een openbare tuin.

Woonhuis

Brooklyn Luxury

Woonhuis Geïnspireerd door de passie van de opdrachtgever voor rijke historische woningen, vertegenwoordigt dit project een aanpassing van het functionalisme en de traditie aan de bedoelingen van het heden. Zo werd de klassieke stijl gekozen, aangepast en gestileerd aan de canons van hedendaags design en moderne technologieën, de nieuwe materialen van goede kwaliteit hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit project - een echt juweel van de New Yorkse architectuur. De verwachte uitgaven zullen meer dan 5 miljoen Amerikaanse dollars bedragen en bieden het uitgangspunt van het creëren van een stijlvol en weelderig interieur, maar ook functioneel en comfortabel.