Design tijdschrift
Design tijdschrift
Uv-Sterilisator

Sun Waves

Uv-Sterilisator SunWaves is een sterilisator die in slechts 8 seconden ziektekiemen, schimmels, bacteriën en virussen verwijdert. Ontworpen om de bacteriële lading op oppervlakken zoals koffiekopjes of -schotels af te breken. SunWaves is uitgevonden met de benarde situatie van het COVID-19-jaar in gedachten, om u te helpen veilig te genieten van een gebaar zoals thee drinken in het café. Het kan zowel in de professionele als thuisomgeving worden gebruikt, omdat het met een eenvoudig gebaar in zeer korte tijd steriliseert door een UV-C-lamp die een lange levensduur en minimaal onderhoud heeft, en ook helpt het wegwerpmateriaal te verminderen.

Naam van het project : Sun Waves, Naam van de ontwerper : Giuseppe Santacroce, Naam van de cliënt : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Uv-Sterilisator

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.