Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium vertegenwoordigt puur hedonisme, perversie op vier wielen, een abstract concept voor de meeste mensen en realisatie van dromen voor de weinigen. Het staat voor ultiem plezier, een nieuwe perceptie van van het ene punt naar het andere gaan, waar het doel niet zo belangrijk is als de ervaring. Shayton is ingesteld om de grenzen van de materiƫle mogelijkheden te ontdekken, om nieuwe alternatieve groene voortstuwingen en materialen te testen die de prestaties zouden kunnen verbeteren met behoud van de stamboom van de hypercar. Fase die volgt is om de investeerder (s) te vinden en Shayton Equilibrium te realiseren.

Naam van het project : Shayton Equilibrium, Naam van de ontwerper : Andrej Stanta, Naam van de cliƫnt : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hypercar

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.