Design tijdschrift
Design tijdschrift
Prijs

Nagrada

Prijs Dit ontwerp is gerealiseerd om bij te dragen aan de normalisering van het leven tijdens zelfisolatie en om een speciale prijs te creƫren voor de winnaars van online toernooien. Het ontwerp van de prijs vertegenwoordigt de transformatie van een pion in een koningin, als een erkenning van de vooruitgang van de speler in het schaken. De prijs bestaat uit twee platte figuren, de koningin en de pion, die in elkaar worden gestoken door smalle sleuven die een enkele beker vormen. Het award-ontwerp is duurzaam dankzij roestvrij staal en is gemakkelijk per post naar de winnaar te transporteren.

Naam van het project : Nagrada, Naam van de ontwerper : Igor Dydykin, Naam van de cliƫnt : DYDYKIN.

Nagrada Prijs

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.