Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnetiket

5 Elemente

Wijnetiket Het ontwerp van "5 Elemente" is het resultaat van een project, waarbij de klant het ontwerpbureau met volledige vrijheid van meningsuiting vertrouwde. Het hoogtepunt van dit ontwerp is het Romeinse karakter "V", dat het hoofdidee van het product uitbeeldt - vijf soorten wijn verweven in een unieke blend. Het speciale papier dat voor het etiket wordt gebruikt en de strategische plaatsing van alle grafische elementen, lokken de potentiƫle consument uit om de fles te pakken en in zijn handen te draaien, aan te raken, wat zeker een diepere indruk maakt en het ontwerp gedenkwaardiger maakt.

Naam van het project : 5 Elemente, Naam van de ontwerper : Valerii Sumilov, Naam van de cliƫnt : Etiketka design agency.

5 Elemente Wijnetiket

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.