Design tijdschrift
Design tijdschrift
Frisdrankverpakkingen

Coca-Cola Tet 2014

Frisdrankverpakkingen Om een serie Coca-Cola-blikjes te maken die miljoenen Tết-wensen over het hele land verspreiden. We gebruikten het Tết-symbool van Coca-cola (de zwaluwvogel) als het apparaat om deze wensen te vormen. Voor elk blikje werden honderden met de hand getekende zwaluwen gemaakt en zorgvuldig gerangschikt volgens een aangepast script, dat samen een reeks zinvolle Vietnamese wensen vormt. 'An' betekent vrede. "Tài" betekent succes, "Lộc" betekent welvaart. Deze woorden worden tijdens de vakantie op grote schaal uitgewisseld en sieren traditioneel Tết-decoraties.

Naam van het project : Coca-Cola Tet 2014, Naam van de ontwerper : Rice Creative, Naam van de cliënt : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Frisdrankverpakkingen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.