Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kranen

Electra

Kranen Electra die geen aparte handgreep heeft, trekt iedereen aan vanwege zijn elegantie en slimme uitstraling die doorslaggevend is om uniek te zijn voor keukens. De neerklapbare digitale keukenmengkraan biedt de gebruikers bewegingsvrijheid in de keukens en biedt de mogelijkheid van twee verschillende doorstroomfuncties. Aan de voorkant van de electra geeft een elektronische pad u toegang tot alle functies, hetzij wanneer de spray in de uitloop is geplaatst, hetzij in uw hand met slechts een vingertop die u kunt bedienen.

Naam van het project : Electra, Naam van de ontwerper : E.C.A. Design Team, Naam van de cliĆ«nt : E.C.A - Valfsel ArmatĆ¼r Sanayi A.ş..

Electra Kranen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.