Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hospitality Complex

Serenity Suites

Hospitality Complex Serenity Suites liggen in de nederzetting Nikiti, Sithonia in Chalkidiki, Griekenland. Het complex bestaat uit drie units met twintig suites en een zwembad. De gebouweenheden markeren een diepe vorm van de ruimtelijke horizon en bieden tegelijkertijd een optimaal uitzicht op zee. Het zwembad vormt de kern tussen accommodatie en openbare voorzieningen. Het horecacomplex vormt een herkenningspunt in de omgeving, als extraverte schil met innerlijke kwaliteiten.

Naam van het project : Serenity Suites, Naam van de ontwerper : Taka + Partners, Naam van de cliƫnt : Mykoniatis Ilias & Co .

Serenity Suites Hospitality Complex

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.