Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamercollectie

Up

Badkamercollectie Up, badkamercollectie ontworpen door Emanuele Pangrazi, laat zien hoe een eenvoudig concept innovatie kan genereren. Het oorspronkelijke idee is om het comfort te verbeteren door het zitvlak van het sanitair iets te kantelen. Dit idee werd het belangrijkste ontwerpthema en het is aanwezig in alle elementen van de collectie. Het hoofdthema en de strikte geometrische relaties geven de collectie een eigentijdse stijl die past bij de Europese smaak.

Naam van het project : Up, Naam van de ontwerper : Emanuele Pangrazi, Naam van de cliënt : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Badkamercollectie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.