Design tijdschrift
Design tijdschrift
Mousserende Wijnetiket En Verpakking

Il Mosnel QdE 2012

Mousserende Wijnetiket En Verpakking Net zoals het Iseomeer op de oevers van Franciacorta spat, zo bevochtigt de mousserende wijn de zijkanten van een glas. Het concept is een grafische heruitwerking van de vorm van het meer en drukt alle kracht uit van een reservefles die in een kristalglas wordt gegoten. Een elegant en levendig label, uitgebalanceerd in graphics en kleuren, is een gewaagde oplossing met transparant polypropyleen en volledig hete folie-gouddruk om nieuwe sensaties te geven. Het uitschenken van de wijn is onderstreept op de doos, waar de graphics zich om het pakket wikkelen: eenvoudig en indrukwekkend samengesteld door twee "slive et tiroir" -elementen.

Naam van het project : Il Mosnel QdE 2012, Naam van de ontwerper : Laura Ferrario, Naam van de cliƫnt : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Mousserende Wijnetiket En Verpakking

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.