Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verstelbare Tafellamp

Poise

Verstelbare Tafellamp De acrobatische uitstraling van Poise, een tafellamp ontworpen door Robert Dabi van Unform.Studio wisselt tussen statisch en dynamisch en een grote of kleine houding. Afhankelijk van de verhouding tussen de verlichte ring en de arm die hem vasthoudt, ontstaat er een kruisende of raaklijn aan de cirkel. Bij plaatsing op een hogere plank kan de ring over de plank hangen; of door de ring te kantelen, kan deze een omringende muur raken. De bedoeling van deze aanpasbaarheid is om de eigenaar creatief te betrekken en te spelen met de lichtbron in verhouding tot andere objecten eromheen.

Naam van het project : Poise, Naam van de ontwerper : Dabi Robert, Naam van de cliënt : unform.

Poise Verstelbare Tafellamp

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.