Design tijdschrift
Design tijdschrift
Smart Furniture

Fluid Cube and Snake

Smart Furniture Hello Wood creƫerde een lijn tuinmeubilair met slimme functies voor gemeenschappelijke ruimtes. Door het genre van openbaar meubilair opnieuw uit te vinden, ontwierpen ze visueel aantrekkelijke en functionele installaties, met een verlichtingssysteem en USB-uitgangen, waarvoor de integratie van zonnepanelen en batterijen nodig was. De Snake is modulair opgebouwd; de elementen zijn variabel om op de gegeven site te passen. De Fluid Cube is een vaste unit met een glazen blad met zonnecellen. De studio gelooft dat het doel van design is om alledaagse gebruiksvoorwerpen om te toveren tot liefdevolle objecten.

Naam van het project : Fluid Cube and Snake, Naam van de ontwerper : Hello Wood, Naam van de cliƫnt : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Smart Furniture

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.