Design tijdschrift
Design tijdschrift
Energetische Activering Van Loopbruggen

Solar Skywalks

Energetische Activering Van Loopbruggen Wereldwijd metropolen - zoals Peking - hebben een groot aantal loopbruggen die drukke verkeersaders doorkruisen. Ze zijn vaak onaantrekkelijk, wat de algehele stedelijke indruk negatief beïnvloedt. Het idee van ontwerpers om de loopbruggen te bekleden met esthetische, energieopwekkende PV-modules en ze om te vormen tot aantrekkelijke stadsplekken is niet alleen duurzaam, maar creëert ook een sculpturale diversiteit die een blikvanger wordt in het stadsbeeld. E-car- of E-bike-laadstations onder de loopbruggen gebruiken de zonne-energie direct ter plaatse.

Naam van het project : Solar Skywalks, Naam van de ontwerper : Peter Kuczia, Naam van de cliënt : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Energetische Activering Van Loopbruggen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.