Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geschenkverpakkingen Voor Taarten

Marais

Geschenkverpakkingen Voor Taarten Geschenkverpakkingen voor taarten (financier). De afbeelding toont de doos van 15 cake-formaat (twee octaven). Gewoonlijk zetten geschenkdozen alle taarten gewoon netjes op een rij. Hun dozen met individueel verpakte cakes zijn echter anders. Ze bespaarden kosten door zich te concentreren op slechts één ontwerp, en door gebruik te maken van alle zes de oppervlakken, konden ze elk type toetsenbord opnieuw creëren. Met dit ontwerp kunnen ze elk toetsenbordformaat maken, van kleine toetsenborden tot volledige piano's met 88 toetsen, en zelfs nog groter. Voor een octaaf van 13 toetsen gebruiken ze bijvoorbeeld 8 cakes. En een vleugelpiano met 88 toetsen zou een geschenkdoos met 52 taarten zijn.

Naam van het project : Marais, Naam van de ontwerper : Kazuaki Kawahara, Naam van de cliënt : Latona Marketing Inc..

Marais Geschenkverpakkingen Voor Taarten

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.