Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekhandel

Chongqing Zhongshuge

Boekhandel Door het prachtige landschap van Chongqing in de boekwinkel op te nemen, heeft de ontwerper een ruimte gecreƫerd waar de bezoekers zich tijdens het lezen in het charmante Chongqing kunnen voelen. Er zijn in totaal vijf soorten leesruimtes, die elk een wonderland met onderscheidende kenmerken zijn. De boekwinkel Chongqing Zhongshuge heeft de consumenten een meer luxe ervaring geboden die ze niet kunnen opdoen door online te winkelen.

Naam van het project : Chongqing Zhongshuge, Naam van de ontwerper : Li Xiang, Naam van de cliƫnt : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Boekhandel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.