Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Deze nieuwe ‘Titanium +’ headset van Bluetrek, afgewerkt in een stijlvol ontwerp dat symbool staat voor ‘uitreiken’ (de giekbuis steekt uit vanaf het ronde oorstukje), is gemaakt van duurzaam materiaal: aluminium metaallegering en vooral uitgerust met de mogelijkheid om audiosignalen van de nieuwste slimme apparaten te streamen. Met de functie voor snel opladen kunt u uw gesprek in een oogwenk verlengen. Dankzij het ontwerp van de batterij waarvoor een octrooi is aangevraagd, kan de gewichtsbalans op de headset worden verhoogd om het gebruikscomfort te verbeteren.

Kraan Wastafelmengkraan

Straw

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Straw faucet wastafelmengkraan is geïnspireerd op de buisvormige vormen van jonge en leuke rietjes die bij een verfrissend drankje in de zomer of een warme drank in de winter komen. Met dit project wilden we tegelijkertijd een object creëren met een eigentijds, onstuimig en leuk ontwerp. Uitgaande van het bassin als container, was het oorspronkelijke idee bedoeld om de kraan als contactelement met de gebruiker te benadrukken, net zoals de rietjes het contactpunt zijn met een drankje.

Kraan Wastafelmengkraan

Smooth

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Smooth kraan wastafelmengkraan is geïnspireerd op de puurste vorm van een cilinder, die een natuurlijk uitvloeisel vormt van de pijp waar deze stroomt totdat deze de gebruiker bereikt. We wilden de gebruikelijke complexe vormen van dit soort producten deconstrueren, resulterend in een gladde cilindrische en vrij minimalistische vorm. De strakke look die door de lijnen wordt veroorzaakt, wordt behoorlijk verrassend wanneer dit object zijn functie als gebruikersinterface krijgt, want dit is een model dat een dynamisch design combineert met de perfecte functionaliteit van een wastafelmengkraan.

Draagbare Batterijhouder

Parallel

Draagbare Batterijhouder Net als de iPhone 5 is Parallel ingesteld om de consument te verleiden met een superbatterij van 2500 mAh - dat is een enorme 1.7X langere levensduur. Dit is uiterst handig voor consumenten die altijd onderweg zijn en volledig gebruik maken van de mogelijkheden van de iPhone. Parallel is een afneembare batterij met een aanvullende stevige behuizing van polycarbonaat. Klik vast als er meer stroom nodig is. Verwijder om het gewicht te verlichten. Het is ergonomisch ontworpen om goed in uw handen te passen. Met een ingebouwde Lightning-kabel en een beschermhoes in 5 kleuren, heeft hij dezelfde lengte als de iPhone 5.

Tafel Met Verstelbaar Tafelblad

Dining table and beyond

Tafel Met Verstelbaar Tafelblad Deze tafel kan het oppervlak aanpassen aan verschillende vormen, materialen, texturen en kleuren. In tegenstelling tot een conventionele tafel, waarvan het tafelblad dient als een vast oppervlak voor de serveeraccessoires (borden, serveerschalen, enz.), Fungeren de componenten van deze tafel als zowel het oppervlak als de serveeraccessoires. Deze accessoires kunnen worden samengesteld in verschillende vorm- en maatcomponenten, afhankelijk van de vereiste eetbehoeften. Dit unieke en innovatieve ontwerp verandert een traditionele eettafel in een dynamisch middelpunt door de voortdurende herschikking van gebogen accessoires.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium vertegenwoordigt puur hedonisme, perversie op vier wielen, een abstract concept voor de meeste mensen en realisatie van dromen voor de weinigen. Het staat voor ultiem plezier, een nieuwe perceptie van van het ene punt naar het andere gaan, waar het doel niet zo belangrijk is als de ervaring. Shayton is ingesteld om de grenzen van de materiële mogelijkheden te ontdekken, om nieuwe alternatieve groene voortstuwingen en materialen te testen die de prestaties zouden kunnen verbeteren met behoud van de stamboom van de hypercar. Fase die volgt is om de investeerder (s) te vinden en Shayton Equilibrium te realiseren.