Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.

Draagbare Luidspreker

Seda

Draagbare Luidspreker Seda is een functioneel apparaat op basis van intelligentietechnologie. De pennenhouder in het midden is een ruimte-organizer. Ook maken digitale functies zoals de USB-poort en Bluetooth-verbinding het als een draagbare speler en luidspreker met een thuisgebruiksaanpassing. Een lichtbalk die in het externe lichaam is ingebed, werkt als bureaulamp. Ook maakt de aantrekkelijke uitstraling van luxe het zo aantrekkelijk dat huisraad kan worden gebruikt in het interieurontwerp. Ook het beter benutten van de ruimte is een van de essentiƫle kenmerken van Seda.

Koffiekop En Schotel

WithDelight

Koffiekop En Schotel Het serveren van hapklare zoete lekkernijen naast de koffie maakt deel uit van veel verschillende culturen, aangezien het gebruikelijk is om een kopje koffie met Turks fruit te serveren in Turkije, biscotti in Italiƫ, churros in Spanje en dadels in Arabiƫ. Op conventionele schotels glijden deze lekkernijen echter naar de hete koffiekop en blijven ze plakken of worden ze nat van de gemorste koffie. Om dit te voorkomen, heeft deze koffiekop een schotel met speciale sleuven die de koffiesnoepjes op hun plaats houden. Aangezien koffie een van de typische warme dranken is, is het verbeteren van de kwaliteit van de koffiedrinkervaring belangrijk in het dagelijks leven.

Tafel

Codependent

Tafel Codependent versmelt psychologie en design, met een specifieke focus op de fysieke manifestatie van een psychologische aandoening, codependency. Deze twee met elkaar verweven tabellen moeten op elkaar vertrouwen om te functioneren. De twee vormen zijn niet in staat om op zichzelf te staan, maar vormen samen Ć©Ć©n functionele vorm. De finaletafel is een krachtig voorbeeld waarvan het geheel groter is dan de som der delen.

Bestek

Ingrede Set

Bestek De Ingrede bestekset is ontworpen om de behoefte aan perfectie in het dagelijks leven tot uitdrukking te brengen. Set van vork, lepel en mes die in elkaar passen met behulp van magneten. Het bestek staat verticaal en zorgt voor harmonie op de tafel. Met wiskundige vormen kon ƩƩn vloeiende vorm worden geconstrueerd die uit drie verschillende stukken bestaat. Deze aanpak creƫert nieuwe mogelijkheden die kunnen worden toegepast op veel verschillende producten, zoals serviesgoed en andere gebruiksvoorwerpen.

Residentieel Prototype

No Footprint House

Residentieel Prototype De NFH is ontwikkeld voor serieproductie, gebaseerd op een grotere toolbox van geprefabriceerde woontypologieƫn. Een eerste prototype is gebouwd voor een Nederlands gezin in het zuidwesten van Costa Rica. Ze kozen voor een configuratie met twee slaapkamers met een stalen structuur en grenenhouten afwerkingen, die op ƩƩn enkele vrachtwagen naar de beoogde locatie werd verscheept. Het gebouw is ontworpen rond een centrale servicekern om de logistieke efficiƫntie op het gebied van montage, onderhoud en gebruik te optimaliseren. Het project streeft naar integrale duurzaamheid in termen van economische, ecologische, sociale en ruimtelijke prestaties.