Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Stoel

charchoob

Multifunctionele Stoel Door de kubusvorm blijft het product in alle richtingen stabiel en in balans. Bovendien is het drieweggebruik van het product in formele, informele en vriendelijke etiquette alleen mogelijk door de stoelen 90 graden te draaien. Dit product is zo ontworpen dat het zo licht mogelijk wordt gehouden (4 kg), rekening houdend met alle aspecten van de functionaliteit. Dit doel is bereikt door te kiezen voor lichtgewicht materialen en heilige frames om het gewicht van het product zo laag mogelijk te houden.

40 "led Tv

GlassOn

40 "led Tv Het is een frameloze designcollectie met verschillende designoplossingen in variabele afmetingen met glaselement. Elegantie gecreëerd met de transparantie van glas wordt voortgezet met de gratie van metalen afwerkingen die het display in grote afmetingen omringen. Zonder de gebruikelijke plastic voorkant en omlijsting, heeft het ontwerp betrekking op de virtuele wereld en het publiek met drastisch verminderde dikte in 40 ", 46" en 55 "producten. Het geheel metalen frame dat de glazen voorkant vasthoudt, verbetert de ontwerpkwaliteit met nauwkeurige verbindingsdetails van verschillende materialen.

Settopbox

T-Box2

Settopbox T-Box2 is een nieuw technisch apparaat om internet, multimedia en communicatie te integreren en thuisgebruikers gediversifieerde interactieve diensten aan te bieden, waaronder het afspelen van massale internetinhoud en HD-videogesprekken. Door STB aan te sluiten op tv in de familienetwerkomgeving, kan de gebruiker snel een gewone tv upgraden naar een smart-tv, waardoor gezinsgebruikers een uitstekende AV-entertainmentervaring krijgen.

Badkamermeubels

Sott'Aqua Marino

Badkamermeubels De Sott'Aqua Marino-collectie met zijn creatieve details van de onderwaterwereld tot de badkamers, biedt de luxe om je eigen badkamer te ontwerpen door gebruik te maken van het brede scala aan beschikbare modulatiekeuzes.Sott'Aqua Marino is in staat om voor elke badkamer met zijn flexibiliteit om te gebruiken met enkele of dubbele wastafelkasten. De ronde spiegel die aan de muur is bevestigd met een hanger heeft ook een verborgen verlichtingssysteem. De cederhouten poef op wielen doet ook dienst als wasmand.

47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

Triump

47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt, Constructivistische benaderingen die het gevoel van gladheid stimuleren, nette randen zijn onze inspiratie geweest. De ontwerper wilde de hap-tische en visuele zintuigen van het publiek voeden met illusies gecreëerd met verschillende materialen zoals glas, plaatstaal, verchroomde oppervlakken en wit licht.

Douche

Rain Soft

Douche Het watervalgezicht in de natuur kan iedereen aantrekken en er naar kijken of onder douchen, kan een ontspannend gevoel creëren. Dus het was nodig om de ontspannende scène van de waterval in huizen en appartementen te simuleren, zodat men de vreugde van het douchen kan ervaren onder de waterval thuis. er zijn twee soorten spatten in dit ontwerp. Vuistmodus: de dichtheid of concentratie van het water is in het midden en men kan het lichaam wassen Tweede modus: het water wordt verticaal uit de ring gegoten en men kan shampoo gebruiken en hij is omgeven door een muur van water en deze muur kan worden l