Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

1x3

Salontafel 1x3 is geïnspireerd op in elkaar grijpende braampuzzels. Het is beide - een meubelstuk en een hersenkraker. Alle onderdelen blijven bij elkaar zonder dat er armaturen nodig zijn. Het in elkaar grijpende principe omvat alleen glijdende bewegingen, wat een zeer snel montageproces oplevert en 1x3 geschikt maakt voor frequente verandering van plaats. De moeilijkheidsgraad hangt niet af van behendigheid, maar vooral van ruimtelijk zicht. Er worden instructies gegeven voor het geval de gebruiker hulp nodig heeft. De naam - 1x3 is een wiskundige uitdrukking die de logica van de houten structuur vertegenwoordigt - één elementtype, drie delen ervan.

Naam van het project : 1x3, Naam van de ontwerper : Petar Zaharinov, Naam van de cliënt : PRAKTRIK.

1x3 Salontafel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.