Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbare Tuinstoel Voor Buiten

Para

Openbare Tuinstoel Voor Buiten Para is een set openbare buitenstoelen die is ontworpen om een beperkte flexibiliteit te bieden in buitenomgevingen. Een set stoelen die een unieke symmetrische vorm heeft en totaal afwijkt van de inherente visuele balans van conventioneel stoelontwerp. Geïnspireerd door de eenvoudige wipvorm is deze set tuinstoelen gedurfd, modern en verwelkomt interactie. Beide met een zwaar verzwaarde bodem, ondersteunt Para A 360 rotatie rond zijn basis, en Para B ondersteunt bidirectioneel flippen.

Tafel

Grid

Tafel The Grid is een tafel die is ontworpen vanuit een rastersysteem dat is geïnspireerd op de traditionele Chinese architectuur, waarbij een soort houten structuur genaamd Dougong (Dou Gong) wordt gebruikt in verschillende delen van een gebouw. Door het gebruik van een traditionele in elkaar grijpende houten structuur, is de montage van de tafel ook het proces van leren over de structuur en het ervaren van de geschiedenis. De ondersteunende structuur (Dou Gong) is gemaakt van modulaire onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd om opslag nodig te hebben.

Meubelserie

Sama

Meubelserie Sama is een authentieke meubelserie die functionaliteit, emotionele beleving en uniciteit biedt door zijn minimale, praktische vormen en sterk visueel effect. De culturele inspiratie die is ontleend aan de po├źzie van wervelende kostuums die tijdens Sama-ceremonies worden gedragen, wordt opnieuw ge├»nterpreteerd in het ontwerp door een spel van conische geometrie en metalen buigtechnieken. De sculpturale houding van de serie wordt gecombineerd met eenvoud in materialen, vormen en productietechnieken, om functioneel & amp; esthetische voordelen. Het resultaat is een moderne meubelserie die woonruimtes een onderscheidend tintje geeft.

Slimme Keukenmolen

FinaMill

Slimme Keukenmolen FinaMill is een krachtige keukenmolen met verwisselbare en hervulbare kruidenpods. FinaMill is de gemakkelijke manier om koken naar een hoger niveau te tillen met de gedurfde smaak van versgemalen kruiden. Vul de herbruikbare peulen gewoon met gedroogde specerijen of kruiden, klik een peul op zijn plaats en maal met ├ę├ęn druk op de knop precies de hoeveelheid kruiden die je nodig hebt. Verwissel kruidencapsules met slechts een paar klikken en blijf koken. Het is de enige molen voor al je kruiden.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On De ND LensGear past zich nauwkeurig zelfcentrerend aan lenzen met verschillende diameters aan. De ND LensGear-serie dekt alle lenzen als geen andere beschikbare LensGear. Geen snijden en niet buigen: geen schroevendraaiers, versleten riemen of vervelende restanten van uitsteeksels. Alles past als een zonnetje. En nog een pluspunt, het is gereedschapsvrij! Dankzij zijn slimme ontwerp centreert hij zich zacht en stevig rond de lens.

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen

NiceDice

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen Het NiceDice-System is de eerste multifunctionele adapter in de camera-industrie. Het maakt het heel plezierig om apparatuur met verschillende montagestandaarden van verschillende merken - zoals lampen, monitoren, microfoons en zenders - aan een camera te bevestigen, precies zoals ze nodig zijn in overeenstemming met de situatie. Zelfs nieuw ontwikkelende montagestandaarden of nieuw aangeschafte apparatuur kunnen eenvoudig in het ND-systeem worden geïntegreerd, gewoon door een nieuwe adapter aan te schaffen.