Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Haleiwa

Stoel De Haleiwa weeft duurzaam rotan in golvende rondingen en geeft een uitgesproken silhouet. De natuurlijke materialen zijn een eerbetoon aan de ambachtelijke traditie in de Filippijnen, opnieuw gemaakt voor de huidige tijd. Gekoppeld of gebruikt als statement-stuk, de veelzijdigheid van het ontwerp zorgt ervoor dat deze stoel zich aanpast aan verschillende stijlen. Door een balans te creëren tussen vorm en functie, gratie en kracht, architectuur en design, is de Haleiwa even comfortabel als mooi.

Taaklamp

Pluto

Taaklamp Pluto houdt de focus stevig op stijl. De compacte, aerodynamische cilinder wordt in een baan omcirkeld door een elegante handgreep die over een schuine statiefbasis is geplaatst, waardoor hij gemakkelijker te positioneren is met zijn zachte maar gerichte licht met precisie. Zijn vorm is geïnspireerd door telescopen, maar in plaats daarvan probeert hij zich op de aarde te concentreren in plaats van op de sterren. Gemaakt met 3D-printen met op maïs gebaseerde kunststoffen, het is uniek, niet alleen voor het gebruik van 3D-printers op industriële wijze, maar ook milieuvriendelijk.

Lamp

Mobius

Lamp De Mobius ring geeft inspiratie voor het ontwerp van Mobius lampen. Een lampstrip kan twee schaduwvlakken hebben (dwz tweezijdig oppervlak), de voorzijde en de achterzijde, waardoor aan de algemene verlichtingsvraag wordt voldaan. Zijn speciale en eenvoudige vorm bevat mysterieuze wiskundige schoonheid. Daarom zal er meer ritmische schoonheid in het huiselijke leven worden gebracht.

Workout Siliconen Waterfles

Happy Aquarius

Workout Siliconen Waterfles Happy Aquarius is een veilige waterfles met goede grip voor alle leeftijden. Het heeft een gladde, glimlachende krommingsvorm en een opvallende verschijning met dubbelzijdige kleuren, die een gevoel van jong, energiek en modieus presenteert. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen van voedingskwaliteit, met een temperatuurbereik van 220 graden. C tot -40 graden. C, geen weekmaker uitgeloogd en is BPA-vrij. De zacht aanvoelende oppervlaktecoating zorgt voor een zijdezacht gevoel, prettig in de hand en grip. De veerkracht, elasticiteit en de holle structuur zorgen ervoor dat de fles zowel als grijper als als lichtgewicht halter kan werken.

Hotelvoorzieningen

Marn

Hotelvoorzieningen Geïnspireerd door de feestelijke snacks van de traditionele Tainan-cultuur (een oude stad in Taiwan vol met cultureel erfgoed), door ze om te vormen tot een reeks hotelvoorzieningen, betekent deze reeks feestelijke snacks bij de lokale bevolking altijd bekend als & quot; Marn & quot ;, vervulling in de Chinese cultuur; schildpadvormige rijstcake als handzeep en zeepbakje, mungbooncake als toiletartikelen, tang yuan zoete knoedel als handcrème en gestoomd broodje & amp; Tainan-cake met bruine suikerbroodjes als theeservies. Het cultureel erfgoed van Tainan zou wijdverspreid kunnen zijn over de wereld, aangezien het hotel een mooi platform is om de lokale cultuur te promoten.

Gelamineerde Bamboe Kruk

Kala

Gelamineerde Bamboe Kruk Kala, een kruk gemaakt van gelamineerd bamboe met een intrekbaar mechanisme in de centrale as. Met een oliepapier paraplu-structuur als inspiratiebron, werd de gelamineerde bamboestrip met warmte gebakken en vastgeklemd in de houten mal die in vorm boog, wat zijn eenvoud en oosterse charme toonde. Interessant is dat de elasticiteit van de ontworpen gelamineerde bamboestructuur en het intrekbare mechanisme in de centrale as, iemands interactie zal vinden wanneer hij op Kala-kruk zit, hij licht en soepel zal dalen, en wanneer hij opstaat van Kala-kruk, zal hij weer opstijgen naar zijn positie .