Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculptuurinstallatie

Superegg

Sculptuurinstallatie Superegg staat voor de snelle vermenigvuldiging van koffiecapsules voor eenmalig gebruik, wat symbool staat voor menselijk gemak en de impact ervan op het milieu. De gestructureerde geometrische superegg-vorm die boven de grond lijkt te zweven, zoals gedocumenteerd door wiskundige Gabriel Lame, is bezaaid met willekeurig weggegooide koffiecapsules die in perfecte lijnen zijn gerangschikt. De viscerale ervaring betrekt de kijker vanuit alle hoeken en afstanden. Via een oproep tot actie op sociale media en de lokale gemeenschap werden meer dan 3000 capsules ingezameld. Met Superegg kan de kijker afval bekijken en nieuwe recyclinggewoonten aanmoedigen.

Naam van het project : Superegg, Naam van de ontwerper : Jaco Roeloffs, Naam van de cliënt : Jaco Roeloffs.

Superegg Sculptuurinstallatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.