Design tijdschrift
Design tijdschrift
Café-Interieurontwerp

Quaint and Quirky

Café-Interieurontwerp Quaint & Quirky Dessert House is een project dat een moderne, eigentijdse sfeer laat zien met een vleugje natuur die de heerlijke lekkernijen nauwkeurig weerspiegelt. Het team wilde een locatie creëren die echt uniek is en ze keken naar het vogelnest voor inspiratie. Het concept werd vervolgens tot leven gebracht door een verzameling zitcapsules die dienen als het centrale kenmerk van de ruimte. De levendige structuur en kleuren van alle pods helpen om een gevoel van uniformiteit te creëren dat de grond en de mezzaninevloer met elkaar verbindt, zelfs als ze de sfeer een vleugje aandacht trekken.

Naam van het project : Quaint and Quirky, Naam van de ontwerper : Chaos Design Studio, Naam van de cliënt : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Café-Interieurontwerp

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.