Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vuurkookstel

Firo

Vuurkookstel FIRO is een multifunctionele en draagbare kookset van 5 kg voor elk open vuur. De oven biedt plaats aan 4 pannen, afneembaar bevestigd aan een ladesrailconstructie met een draaibare steun om het voedsel op peil te houden. Zo kan FIRO gemakkelijk en veilig worden gebruikt als een lade zonder voedsel te morsen terwijl de oven halverwege het vuur staat. De potten worden gebruikt voor kook- en eetdoeleinden en worden gehanteerd met het bestekgereedschap dat aan elke kant van de potten wordt geklemd om ze in hete temperatuurisolatiezakken te dragen. Het bevat ook een deken die ook een tas is die alle nuttige apparatuur kan bevatten.

Naam van het project : Firo, Naam van de ontwerper : Andrea Sosinski, Naam van de cliënt : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Vuurkookstel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.