Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Het hotel is gelegen in Luzhou, in de provincie Sichuan, een stad die bekend staat om zijn wijn, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de lokale wijngrot, een ruimte die een sterk verlangen oproept om te verkennen. De lobby is de reconstructie van een natuurlijke grot, waarvan de gerelateerde visuele verbinding het concept van de grot en de lokale stedelijke textuur uitbreidt naar het interne hotel, en zo een onderscheidende culturele drager vormt. We waarderen het gevoel van de passagier tijdens het verblijf in het hotel en hopen ook dat de textuur van het materiaal en de gecreëerde sfeer op een dieper niveau kunnen worden waargenomen.

Naam van het project : Aoxin Holiday, Naam van de ontwerper : Shaun Lee, Naam van de cliënt : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.