Design tijdschrift
Design tijdschrift
Makelaardij

The Float

Makelaardij In dit project ontwerpen we architectuur, interieur en landschap. De zaak is een “Realestate Agency”, de naam van het onroerend goed is [Sky villa], dus bedenk het concept met de zaaknaam als uitgangspunt. En het project bevindt zich in het centrum van Xiamen, de omstandigheden rond de basis zijn ongunstig, er zijn oude appartementen en een bouwplaats, er tegenover is een school, geen landschap omgeven. Uiteindelijk, met het concept van [Float], trekt u het verkoopcentrum naar een hoogte van 2F en creëert u een eigen landschap, een pool op stapelniveau, zodat het verkoopcentrum graag in het water drijft en de bezoekers over een groot gebied gaan. van de vijver en over de begane grond van het verkoopkantoor, loop naar de achtertrap en ga naar de verkoophal. De constructie is staalconstructie, gebouwontwerp en interieurontwerp zoeken de integratie en eenheid in techniek.

Naam van het project : The Float, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliënt : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Makelaardij

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.